Yılın Başkanı

admiral

New member
Reaction score
0

Melikşah Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Soner Kartop ve öğrenciler, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ı Türk Telekom Arena Stadyumu'nda bulunan makamında ziyaret etti. Başkan Ünal Aysal, "Galatasaray'ın gerçek gücü taraftarlarımız ve derneklerimizdir. Onların sayesinde Galatasaray Kulübü yükselişini sürdürüyor. Bizlerinde gayretleri bu yükselişi sürdürmektir. Kayseri Melikşah Üniversitesi'nin bugünkü ziyareti beni son derece duygulandırdı. Ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ediyor ve buradan tüm Galatasaraylılara seslenerek onlara layık olmak için çalışacağıma söz veriyorum. Kayseri'de oynanacak ilk deplasman maçında üniversiteyi ziyaret etmek istiyorum" dedi.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Ünal Aysal'a Melikşah Üniversitesi hakkında bilgi veren Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Soner Kartop, "Melikşahlı öğrenciler, Galatasaray Kulübü'nün bu yılki başarıları, fair play anlaşı ve kulüp olarak dik duruşundan dolayı yılın spor kulübü başkanı olarak Ünal Aysal'ı seçti" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Melikşah Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Soner Kartop ve Melikşahlı öğrenciler, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal'a plaket verdi. Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal da imzaladığı Galatasaray formalarını öğrencilere hediye etti.​

Geri