'Yılın Çaylağı' Erdoğan

APO'da Yargılandığında Ben Vatan'ıma İhanet Etmedim Kullanıldım Diyor... O Zaman O da Mı Baş Tacı ???

Veya Hcbs Bankasını Patlatan DHKP-C Baş Tacı Hani Saldınız Ya Dışarıya... Bunlar Mı Baş Tacı...

Ayrıca Crackman...

2. Peygamber Hz. Tayyip'i Neden söylemiyon...

Baykal Bu Devrin En Bir Adım Ataken 2. Adımını Unutan Bir Lider'i Normaldir.. ( Not= CHP'liyim Eleştiriyorum Siz neden Yapamıyonuz ??? )

Ayrıca Hala Kafanız Basmıyor... Sen İmza Atmışlar Vs... APO'yu assalardı O Zaman Ne Olurdu... Bak 10 Cm Küçük Diye Neye Kattı O.çları Tahmin Edebiliyon mu assalar??... hani hakkaten 5 yaşındaki çocuk gibi konuşuyorsunuz...

Bak kardeşim kardeşim diyorum çünkü insansın.. son peygamber geldi ve misyonunu tamamladı. gitti. Son peygamber gibi yakıştırmalarınız olmamış lütfen bunu düzeltin....
Burada bir ülkenin başbakanını tenkid ederken lütfen saygı sınırlarını zorlamayın...adamı sevmiyor oalbilirsin ama saygı duymak zorundasın... oyda vermeiyebilirsin... ama koyduğu kanunlara uymak zorundasın.. beğenemiyorsan savcılığa gidip suç duyurusunda bulunursun. ama buralarda çirkefçe bağırıp forum insanlarını provoke edemezsin....anlaşıldımı güzel kardeşim...

Abd Gibi Terörü Besleyen Çakal Bir milletten Bunları Duyduğuma üzülmek anlamsız

Bak kardeşim kardeşim diyorum çünkü insansın.. son peygamber geldi ve misyonunu tamamladı. gitti. Son peygamber gibi yakıştırmalarınız olmamış lütfen bunu düzeltin....
Burada bir ülkenin başbakanını tenkid ederken lütfen saygı sınırlarını zorlamayın...adamı sevmiyor oalbilirsin ama saygı duymak zorundasın... oyda vermeiyebilirsin... ama koyduğu kanunlara uymak zorundasın.. beğenemiyorsan savcılığa gidip suç duyurusunda bulunursun. ama buralarda çirkefçe bağırıp forum insanlarını provoke edemezsin....anlaşıldımı güzel kardeşim...

YouTube - Tayyip Erdoğan 2. Peygamber

Al Bakalım Sizi Peygamberiniz'in Kanıtı... Asıl Sen Ülkenin Başbakanına Öyle Kanmışsın Ki... Kendi Ağzınla Söylediği Şey'e İnanmıyorsun.... Ben İnsan'ım Ama Düşüncesizlerin İnsan Olduğuna İnanmıyorum....

Kimin CLON'usun Çok Merak Ediyorum...

Lafına Bak Ülkede Tek Hesap Sorulacaklar Adamlar Baykalla Bahçeliymiş :)

bu haber belkide birilerine hedef gösteriyor, bir nevi gaz verme olayı yani.

Geri