Marcusx gereken cevabı vermiş =)
Marcus'un verdiği cevap mı.? Satır aralarında dikkat çekmesi için büyük ve kırmızı harfler kullanarak insanlara yazının tamamını okumasını değil de sadece ara başlıklarını okuması için yapılmış güzel bir görsel şov. Sanırım tamamını okuduğunda Başbakanımızın ABD ziyaretini kısaca anlatan bir yazı olduğunu sende göreceksin. Ama benim satır aralarında arayıpta bulamadığım bir iftira eksik. Başbakanın gittiği ABD'de yahudilerin elini öptüğü haberi bekliyordum açıkçası ama hayal kırıklığına uğradım. neden dersen zaten Başbakanın Ne Davostan nede farklı bir İsrail'e karşı tutumundan geri adım atması sözkonusu bile değil. Sadece Bu gerginlikten İsrail ve Musevilerin zararlı çıkacağını anlamış bay Foxman ve Başbakanımızı övmüş. Yani artık Davos geride kaldı diye açıklama yapan Başbakanımız değil bizzat bay Foxman dır. Eğer ki Başbakan İsrail'e karşı bir eziklik hissetse idi yada Davos'tan dolayı pişman olsa idi daha bir hafta önceki Anadolu Kartalı tatbikatının iptali söz konusu olmazdı. Başbakan bu tatbikata gelenleri havaalanında karşılardı. Bizde yüzüne tükürürdük hep beraber.