Yüzde 100 Siyonist ağzı

Marcusx gereken cevabı vermiş =)

Marcus'un verdiği cevap mı.? Satır aralarında dikkat çekmesi için büyük ve kırmızı harfler kullanarak insanlara yazının tamamını okumasını değil de sadece ara başlıklarını okuması için yapılmış güzel bir görsel şov. Sanırım tamamını okuduğunda Başbakanımızın ABD ziyaretini kısaca anlatan bir yazı olduğunu sende göreceksin. Ama benim satır aralarında arayıpta bulamadığım bir iftira eksik. Başbakanın gittiği ABD'de yahudilerin elini öptüğü haberi bekliyordum açıkçası ama hayal kırıklığına uğradım. neden dersen zaten Başbakanın Ne Davostan nede farklı bir İsrail'e karşı tutumundan geri adım atması sözkonusu bile değil. Sadece Bu gerginlikten İsrail ve Musevilerin zararlı çıkacağını anlamış bay Foxman ve Başbakanımızı övmüş. Yani artık Davos geride kaldı diye açıklama yapan Başbakanımız değil bizzat bay Foxman dır. Eğer ki Başbakan İsrail'e karşı bir eziklik hissetse idi yada Davos'tan dolayı pişman olsa idi daha bir hafta önceki Anadolu Kartalı tatbikatının iptali söz konusu olmazdı. Başbakan bu tatbikata gelenleri havaalanında karşılardı. Bizde yüzüne tükürürdük hep beraber.

e tmm, zaten doganlar böyle deil mi? ne var ki bunda bu kadar büyütecek?
böyle insanlar, böyle davranırlar işte

Baronluğun son temsilcileri yerli malı yeyip yahudi mamul yumurtlaması sizi şaşırtmasın.. bu ilk değil.. ondandırki zaten maması türkiyede kesilip, vergi usulsüzlüklerinden gırtlağı sıkılan aydın doğan zaten göbekten bağlı olduğu siyonizme şimdi daha sıkı biat edecek ve bağlanacakki hükümetin çarığını sıkmaya çalışacak.. kim kimin tabağından yerse elbet onun borusunu öttürecektir. aydın doğanın türk ve islam sofrasından yemlendiğini ama diş kirasını gidip ortağı olduğu yahudiye verdiğini bilmeyenmi var. baronluk devri bitiyor sıkıntı burda..

Marcus'un verdiği cevap mı.? Satır aralarında dikkat çekmesi için büyük ve kırmızı harfler kullanarak insanlara yazının tamamını okumasını değil de sadece ara başlıklarını okuması için yapılmış güzel bir görsel şov. Sanırım tamamını okuduğunda Başbakanımızın ABD ziyaretini kısaca anlatan bir yazı olduğunu sende göreceksin. Ama benim satır aralarında arayıpta bulamadığım bir iftira eksik. Başbakanın gittiği ABD'de yahudilerin elini öptüğü haberi bekliyordum açıkçası ama hayal kırıklığına uğradım. neden dersen zaten Başbakanın Ne Davostan nede farklı bir İsrail'e karşı tutumundan geri adım atması sözkonusu bile değil. Sadece Bu gerginlikten İsrail ve Musevilerin zararlı çıkacağını anlamış bay Foxman ve Başbakanımızı övmüş. Yani artık Davos geride kaldı diye açıklama yapan Başbakanımız değil bizzat bay Foxman dır. Eğer ki Başbakan İsrail'e karşı bir eziklik hissetse idi yada Davos'tan dolayı pişman olsa idi daha bir hafta önceki Anadolu Kartalı tatbikatının iptali söz konusu olmazdı. Başbakan bu tatbikata gelenleri havaalanında karşılardı. Bizde yüzüne tükürürdük hep beraber.

"Başbakan Erdoğan, Yahudilerden “Cesaret Ödülü” alan tek Müslüman lider olma unvanına sahip."

demek ki gerçek ve sarsıcı bilgiler satır aralarında saklıymış.bende onları ortaya çıkardım.

medyanın çoğu zaten israilin . sadece doğan medyası değil . hatırlarım gazze saldırılarında zaman gazetesi " israil mallarına boykot " die yazı yazmıştı. 1 hafta sonra gazetenin sonlarında tam kapak coca colanın reklamını yapmıştı. hepsi aynı yani

MARCUSX

Forumda kimsenin görme bozukluğu olduğunu düşünmüyorum

bu nedenle lütfen yazılarınızda normal puntolar kullanınız tşk.

Yok ya bir yanlış anlaşılma olmuş...!

türkiyede taraflı basın yok..:crying:

özgür basın var... hemde en özgüründen...:durdurun

başka dünyanın hangi ülkesinde bukadar özgürlük var merak ediyorum...

doğan ve medyası başımızın tacı...ama son kullanma tarihi geçti yazıkki..:crying:

artık başka sefere..uzanlarında imparatorluğu vardı ama eridi gitti işte..........:001_cool:

Siyonistler siyonist ağzından mı rahatsız olmuşlar =)

ahahhahahahahaahah tamda böyle benzeri bir şey diyecektim çok yaşa emiii

siyonist uşakları siyonist ağızdan rahatsız olmuş bakkk yaaaa ...siyonistlerin kucağında oturup sağa sola çamur atıyorlar gelde gülme hhahhahaahahahahah

TuğяuL;4709580' Alıntı:
Demek Vakit aslında İsrail i desteklyenen bir gazete ama belli olmasın diye yahudi karşıtı yayınlar yapıyor

eee ozamn demek oluyor ki da başta CHP lideri Baykal sonra Murat karayalçın ve CHP yandaşı

Doğan medyası da aslında tam anlaımyla Yahu di düşmanı ama kimse anlamısn diye mecburiyetten

İsrail yalakalı yapıyorlar.

Gülmeyin sakın yaaa adamın birisi ciddi ciddi bunları söylüyor :=)

daha dün'e Kadar Sizden Olan Doğan Medyası Sizin Zamanınızda Siyonist Değildi Ama Karşıtınız Olunca Siyonist Yahudi Mi Oluyor Yahu Çok Komiksiniz Varya :durdurun:durdurun:durdurun

"Başbakan Erdoğan, Yahudilerden “Cesaret Ödülü” alan tek Müslüman lider olma unvanına sahip."

demek ki gerçek ve sarsıcı bilgiler satır aralarında saklıymış.bende onları ortaya çıkardım.

Güzel Kardeşim satır aralarında ki sarsıcı bilgi dediğin Cesaret ödülünün Başbakana verildiğidir. Bende diyorum ki Başbakan gidip bu ödülü bana verin diye yalvarmamışıtr. Yahudiler Türkiyenin kendileri için nasıl bir öneme haiz olduğunu bildikleri için bu ödülü Başbakana vermişlerdir. Ve Başbakan her çıktığı yerde böyle bir ödül aldığından bahsedip bundan övünç duyduğunu da anlatmamıştır. Bilmem anlaşılıyor mu.?

Güzel Kardeşim satır aralarında ki sarsıcı bilgi dediğin Cesaret ödülünün Başbakana verildiğidir. Bende diyorum ki Başbakan gidip bu ödülü bana verin diye yalvarmamışıtr. Yahudiler Türkiyenin kendileri için nasıl bir öneme haiz olduğunu bildikleri için bu ödülü Başbakana vermişlerdir. Ve Başbakan her çıktığı yerde böyle bir ödül aldığından bahsedip bundan övünç duyduğunu da anlatmamıştır. Bilmem anlaşılıyor mu.?

Önce van minüt deyip sonra koşa koşa gidip ödül almayı ne kadar samimi buluyorsun... Madem okadar samimi neden o ödülü geri çevirmedi...

Geri