Yüzbinler Kadıköy'de

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
08112009153057.jpg

"Ayrımcılığa karşı Eşit Yurttaşlık Hakkı" adı altında mitinge katılan binlerce kişi Kadıköy'de toplandı....

Haydarpaşa Numune hastanesi ve Tepe natılıus alışveriş merkezi önünde saat 11.00 toplanan gruplar mitingin düzünleneceği Kadıköy iskele meydanına doğru yürüyüşe geçti.

Grubun önünde yürüyen Alevi Bektaşi Fedarasyonu Başkanı Ali Balkız, Kadıköy'de bugün 1 milyon kişi toplanacağını belirterek "görüyorsunuz mahşeri bir kalabalık var " diye konuştu.

Güvenlik güçleri düzenlenen mitingde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. Mitinge kaltılanlar tek tek aranarak miting alanına girdiler. Ayrıca havadan da polis helikopteri mitingi takip etti. Arama noktalarında görev yapan güvenlik güçlerinin maskeli ve eldivenli olması dikkat çekti.

Alevi vatandaşlar, "Sevgi Bizim Dinimizdir", "Madımak Müze Olsun", "Zorunlu Din Dersleri Kaldırılsın", "Cem Evleri İbadethanemizdir", "Diyanet Kaldırılsın" yazılı pankart ve dövizler taşıdı.. ...

Devami...

halt etmişler ne demek diyanet kaldırılsın

madem eşitlik istiyorsunuz neden diyaneti kaldırtmak istiyorsunuz ? yeni bir kurum istiyorsanız onunla birlikte veya ondan ayrı bi şekilde yürütülecek kurum isteyin ?

dört bakanlığın bütçesine denk olan bir kuruluş olabilirmi?

Grubun önünde yürüyen Alevi Bektaşi Fedarasyonu Başkanı Ali Balkız, Kadıköy'de bugün 1 milyon kişi toplanacağını belirterek "görüyorsunuz mahşeri bir kalabalık var " diye konuştu.

gerçek mahşerdede görürüz o kalabalığı :D

tabiii boynumuza haç taksak sorun olmaz lakin diyaneti kapatınca ne olacakya hiçmi kafa basmıyor

Dershaneye giderken uyuz oLurdum bunLarın yüzünden ben de yürümek zorunda kaLırdım kiLometreLerce ki doLmuşa bineyim diye..

ermeni rum(pontus) arap ve devşirmelerin uyuz oldukları gıcık oldukları ortak bir şey var oda bellidir zaten....

islam kardeşliği (ümmet) yalanına hiç inanmamıştım zaten bunda haklı olduğumuda görüyorum .

Türkün Türkten Başka Dostu Yoktur ! içimizdeki pontus rum arap ermeni gürcü dürzü kürt arnavut asıllı olupta uyuz olan sahte din kardeşleri, görüyoruz kardeşliğinizi ve nefretinizi ümmet yalanını Milletimize yutturdunuz bu kardeşliğinizin karşılığı vardır elbet.

Geri