Yüzüklerin Efendisi BluRay Altyazı

madmike

New member
Reaction score
0
Selam arkadaşlar.. Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği ve İki Kule filmi bluray dan riplenmiş .mkv formatında.. Bi arkadaşımdan aldım nerden buldu bilmiyorum ama seslendirmede bir arena yazısı var.. Filmler 1er cd (1dvd ye sığıcak şekilde) ve 23.976 fps olarak görünüyor.. Bu filmlere uygun tr altyazı bulamadım.. Filmlerle beraber riplenmemişler ne yazık ki :/ bikaç tane arenaya uyumlu olduğu söylenen altyazılar buldum ama başta iyi olan senkron film ilerledikçe kayıyor.. elinde bu iki film için sadece altyazı dosyası olan varsa upload edebilir mi lütfen... teşekkürler

Arkdşlar bendede arkadştaki problem var torrentten indirdim extended versiyonu(The Lord of the Rings - Extended Trilogy) altyazı org dan indirdim çoğunu.Sürekli kayıyor yardımcı olabilirmisiniz?Çoğunu indirdim çok indirilenleri ama olmadı???

Arkadşlar lütfen yardım edin bsb player ile sürekli kaydırmaktan bıktım yani ctrl-lift right yapmaktan filmi izleyemiyorumm doğru düzgün...

bu bölümde pek kimse yok sanırım.. :( ben de beklemedeyim hala

başka sitelere de açak lazım madmike

Yüzük kardeşliği arena sürümünün altyazısı;
http://divxplanet.com/indir.php?id=RFA3NjgxOA==

cevap için teşekkür ederim.. yanlız bu sürümü denemiştim ben altındaki yazıdan mkv lere uyumlu olduğunu okumuş ve denemiştim ama olmuyo malesef.. yani başlarda senkron mükemmel ancak filmi sonlara doğru ileri atlattığımda 13 sn lik bi senkron kayması söz konusu oluyor.. bu neden kaynaklanıyor hala tam çözemedim :(

başka sitelere de açak lazım madmike
aslında bu olay konu olarak bile işlenebilir.. zira çeşitli filmlerde birçok kişi var bizim sıkıntımızı çeken.. mkv formatında senkron işi biraz sıkıntılı görünüyor :/

yolladığın olmuyo bende denedim bi arkdş yapmıştı ama ona ulaşamıyorum ulaşırsam yazarrm buraya

Geri