Yürek Yakan İtiraf

>ahm@t<

>HayalperesT
Altın Üye
Reaction score
0
Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin konuştu:
"Terör örgütü elemanları kendilerini dağ şartlarında daha da iyi yetiştiriyorlar, bunlarla mücadele edecek askerlerimizin onlardan çok daha iyi eğitilmiş olması gerekir, bu konuda bir eksikliğimiz olduğunu düşünüyorum"
Gazetecilerin Genelkurmay Başkanlığının sözleşmeli er alımlarına başlaması ile ilgili sorusu üzerine Şahin şunları söyledi:

Terör örgütü elemanları kendilerini dağ şartlarında daha da iyi yetiştiriyorlar, bunlarla mücadele edecek askerlerimizin onlardan çok daha iyi eğitilmiş olması gerekir, bu konuda bir eksikliğimiz olduğunu düşünüyorum. Ve nitekim Genelkurmay Başkanlığımızın da böyle bir karar almasının arkasındaki neden bu eksikliğini görmesidir. Ben, 'Keşke daha önceden bu adımı atmış olsaydık, bir an önce profesyonel uygulamaya geçmiş olsaydık' diye düşünüyorum. Ama geç de olsa bu adımın atılmasında yarar olduğu kanaatindeyim. Teröristlere ülkemizin bir karış toprağını teslim edemeyiz. Onların hakimiyet alanı içerisinde bırakamayız.

Ekli dosyalar

• detay.jpg
    detay.jpg
    39.4 KB · Görüntüleme: 543
Mehmetçik helikoptersiz,heronsuz meronsuz yener teröristi,yeniyor da zaten.Ama bu cılız siyaseti nasıl yener o önemli.Biz bu terörü bitireceğiz diyeceksiniz ve bitecek.30 yıldır hep aynı tiyatro.

bunu yenımı anladılar adam her türlü şarta eğitim alırken bizim cocklarımız ellerinde kalem ile askere gidiyor anlmadıgı bilemdiği şartlarda savaşıyor zor şartlarda

birde şöyle düşünelim adam hayatında dağa çıkmamış sen gel bu arkadaşı al komando tugayına ver savaş de bu adam dağada kaç gün dayanır

terörü hala dağda savaşarak bitireceğini sanan(onuda yapmıyorlar ya) sıkışıncada suçu orduda arayan siyasi zihniyet değişmedikçe istersen polatı getir bir işe yaramaz... 5000 terörist öldürsen 5000 tane daha çıkar... İlker Başbuğ teröristi öldürerek terör bitecekse biz 6 kere bitirdik demişti.. Dinlemediler...Şimdi birde akıl veriyor.. KAynaklarını kes mehmet ali efendii şehirdeki seslerini sustur avrupadan desteklerini bitir doğudaki rezaletlere son ver barzani ile talabani ile görüşmeleri kes sen önce.... Sonra gel akıl ver..

terörü hala dağda savaşarak bitireceğini sanan(onuda yapmıyorlar ya) sıkışıncada suçu orduda arayan siyasi zihniyet değişmedikçe istersen polatı getir bir işe yaramaz... 5000 terörist öldürsen 5000 tane daha çıkar... İlker Başbuğ teröristi öldürerek terör bitecekse biz 6 kere bitirdik demişti.. Dinlemediler...Şimdi birde akıl veriyor.. KAynaklarını kes mehmet ali efendii şehirdeki seslerini sustur avrupadan desteklerini bitir doğudaki rezaletlere son ver barzani ile talabani ile görüşmeleri kes sen önce.... Sonra gel akıl ver..

haklsısın ama en azından askeriyenın verdiği can kaybı azalır

Geri