Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ahşap bir bina gibiyim. İlk yağmurda çürüyecek, öylesine bir rüzgarda yıkılacak, ufak bir kıvılcımda yanacak... Ahşap bir bina gibi kendimi kullanılmış terkedilmiş ve yalnız his sediyorum...
Kaç altmış saniye daha var küsmeye, barışmaya, tanışmaya, aşık olmaya, yaşamaya, ölmeye? Güneşi yakalayıp zamanın önüne geçmeye? O hep özleyip bi türlü aramadığın, sonra da cenaze törenini bile kaçıracağın can dostunu görmeye?
Yaşamak her sabah uyandığında gündüzü görebilmek mi ?
Yaşamak ağladığın zaman avuçlarına düşen gözyaşlarıyla ıslanmaktan ibaret mi ?
Yaşamak bir ömür boyu edindiğin tecrübeler mi sadece ?
Yaşamak öyle yada böyle vakit geçirmek midir sence?
Yaşmak aşık olmak mı dersin ?
Yaşamak bu hayatı dolu dizgin yaşamak..
Yaşamak her gece tatlı hayaller kurarken uykuya dalabilmek mi ?
Yoksa yaşamak nefes alabilmekten ibaret mi ? !
Farkında olmalı insan...Bir damlacık sudan nasıl yaratıldığını farketmeli...Anne karnına sığarken, dünyaya nasıl sığamadığını ve en sonunda bir metrekarelik yere sığmak zorunda kalacağını farketmeli. Henüz bebekken dünya benim dercesine avuçlarının sımsıkı kapalı olduğunu, ölürken de aynı avuçların herşeyi bırakıp gidiyorum işte dercesine apaçık kaldığını farketmeli...Fark edenlerden olmamız duasıyla...
Kimseyi Değiştiremezsin Hayatta... Ve kimse için de Değişmemelisin... Bırak hayatına EŞLİK etmek isteyenler GELSİN SENİNLE ... Ne sen başkası için Mecburi istikametsin Ne de Bir başkası Senin için...
"Hαyαtımα girerken ben 'Fαrklıyım'
Beni bαşkαlαrı ile kıyαslαmα diyenleri yolcu ederken;" "SENDE ONLAR GİBİSİN' diyerek uğurluyorum ...
Aslındα kimsenin fαrkı yok kimseden Tek fαrk ne biliyor musun?
Biri birαz dαhα becerikli yαlαn söylüyor
Mutsuz insan denemekten yorulmaz...
Her şeyi dener. Gülmeyi... Savaşmayı... Kaybetmeyi... Kazanmayı... Sefaleti... Aşkı... Serüveni... Ölmeyi bile...
(Aslında hiç biri onu mutlu etmez)