Yüksekova’da Kurtlar Vadisi Terör'e protesto!

PROTESTO HAKLI Mı???

• Kullanılan toplam oy
    33
  • Anket kapatılmış .

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ

ےσℓđ
Altın Üye
Reaction score
0
Yüksekova’da Kurtlar Vadisi Terör'e protesto

12916kurtlar-vadisi%5B1%5D.jpg

"Kurtlar Vadisi Terör" adlı televizyon dizisi Hakkâri'nin Yüksekova ilçesinde "Kürt halkını rencide ettiği" gerekçesiyle protesto edildi. Güvenlik güçlerinin Yüksekova Oslo Oteli önünde yapılması planlanan basın açıklamasına izin vermememesi üzerine Özgürlük Meydanı'nda toplanan 250 kişi, ağızlarını bantlayarak ellerinde "Kurtlar Vadisi Terör dizisini ve bu diziyi yayından kaldırmayan RTÜK’ü kınıyoruz", "Faili meçhuller açıklansın, bu dizi yasaklansın", "Kurtlar ürür kervan yürür" gibi dövizler taşdı. DTP İlçe Başkanı Şahabettin Tamur, DTP ilçe yöneticileri, il ve ilçe encümenleri, KESK, DİSK, Özgür Yurttaş Hareketi yöneticilerinin de aralarında bulunduğu grup adına "Demokratik Yüksekova Gençliği" imzalı basın açıklamasını okuyan Cihan Kızıldoğan, son dönemlerde gelişen antidemokratik vakaların gün geçtikçe artması ve Türkiye coğrafyasına yayılmasının beraberliğini ve barışı zedeleyeceği kaygısında olduklarını söyledi. Kızıldoğan, "Özellikle içinde yaşadığımız coğrafyada geliştirilmek istenen ırkçı-milliyetçi-şoven dalganın yarattığı tahribatların yansıması Hrank Dink yurttaşın cinayetinde ortaya çıkmıştır. Kurtlar Vadisi Terör dizisiyle halklar karşı karşıya getirilmek isteniyor" dedi.

Daha sonra beş dakikalık oturma eylemi yapan grup sessiz bir şekilde DTP İlçe Binası'na kadar yürüdükten sonra dağıldı.

HAMİT ERKUT Hakkâri DHA

KAYNAK

ANKETTE OY KULLANIRSANIZ SEVİNİRİM​

Allah Allah DTP lilerin gocunacağı bişey mi var ortada eğer PKK sempatizanı ve militanı değilseler :D

Ankete gerek yoktu pkk lı şerefsizlerin bu sitede barınamayacağını düşünüyorum ve hainlerin, satılmışların, bölücülerin inadına kurtlar vadisi diyorum.

abi ordakilerin coğu satılmış zaten kürtlerin haklarını rencide ediliyormuş onca sene Türkler ve kürtler bir arada yaşadı bir kışkırtma sonucu neymiş bağımzız kürt devlertiymiş bunlar yemek yedikleri kaba pisleyenlerdir bence..

açıkça saçmalamışlar
milletimizin bişeyler öğreneceği bişeyi yasaklatmaya çalışmak saçma

aynı ahmaklara sormak lazım. kurtlar vadisi mehmetçik avında diye bir dizi çıksaydı yine böyle tepkili olurlarmıydı.. kurtlar vadisinin neyi hedef aldığı ortada.. zaten bu ahmaklarında neyi savunduğu ortada... "kurtlar ürür kervan yürür" diye pankart açmışlar.... ben bu sözden sonra yapılan işte iyi niyet aramam.. ve hepsinin hiç çekinmeden siz vatan hayinisiniz diye yüzlerine tükürürüm.. dün dağda pkk ya ekmek veren kalleşler. bu gün şehire inmiş, halkların kardeşliğinden bahsediyorlar... k.....çını yıkamayı bilmeyen adamlar. bize demokrasi dersi vermeye çalışıyorlar... hepinizden tiksiniyorum.. iki yüzlü bütün kürtlerden tiksiniyorum.

edit: bu bütün kürtlere bir genelleme değildir. yanlış anlaşılmasın. benimde dedem kürttür. 33 yıl orduya hizmet etmiş. vatansever bir kürt.

ben kurtlar vadisi gibi bir diziye hepten karşıyım

saçma aşırı şiddet içeren kültür seviyesi düşük bir dizi

hocam zaten 25o kişilermiş:Donlarında aslı ve ne yapmak istediği belli...

İnadına Kurtlar Vadisi,İnadına Alemdar!!!

YOLDAŞ' Alıntı:

iyide protesto edenlere karşı mısınız diye sordum ben
diziyle ilgili diil sorduğum soru :emzik

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
iyide protesto edenlere karşı mısınız diye sordum ben
diziyle ilgili diil sorduğum soru :emzik
benim yorumum da bir ceşit protesto değilmidir ?? :vur

YOLDAŞ' Alıntı:
benim yorumum da bir ceşit protesto değilmidir ?? :vur

peki Kurtlar Vadisi-Terör dizisinde aşırı şiddet haricinde yanlış bulduğun nokta(lar) var mı??

it ürür kerwan yürür işte.
anasını satayım memleketteki dizilere bakıorumda biçoğu yok aşiretmiş yok bilmemneymiş.Zaten memlekette kürt-türk sorunu ister istemez tetşkleniyo.bunu bitek kurtlar wadisi olarak düşünmemek lazım

YOLDAŞ' Alıntı:

Holywood filmleri şiddet içermiyor değilmi? Diziyi izlemeyenlerin olumsuz yorumlarına, izleyenlerin mükemmel dediğine çokca şahit olmuşumdur.

maske7bj9qoil6.gif

yaa ne alaka simdi
dogru Kurtler in bi kismini rencide ediyoo ama o rencide ettigi grupta PKK yandasi olan Kurtler
ne alaka Allah askina yaaa
sunu bilinki bu olayi cikaranlar PKK yandaslarindan baskasi degildir

YüksekOva'lıların ne yaraları var da gocunuyolarmış ? Onlar terörist mi ? Dizide bizi yani halkımızı rencide edicek ne gibi senaryo, replik ya da bir kötülük, bir art niyet görmüşler ?

Bu vatanın ekmeğini yiyip bu vatana ihanet eden, ekmeği yediği yerden kurşunu yer!

iyi dedin kankaa.....

VER ÇOŞKUYU VER COŞKUYU hobaaaaaaaaa...........:durdurun :durdurun :durdurun

Adamların idolojilerini yerden yere vurduk..Protestoda haklılar...PKK yı şerefsiz olarak lanse ettik...Sonuna kadar haklılar bu şerefsizler..Koca Türkiye bölünmeden olur mu hiç...Güneydoğuyu vermezsek biz yanlış yaparız zaten..hatta Karadeniz'i Rumlara Ege'yi Yunanlılara Akdeniz'i de Fransız ve İngilizlere verelim bize bi Ankara bii Konya yeter...Köpek eniklerine bak yaww...illa gelin doğrayın bizi diyolar sonra da Kürt kimliği arkasına saklanıp Kürtlere karşı herkese anti sempatizan kazandırıyolar...Bu pisliklerin neyi istediğin görmemek için katıksız öküs olmak lazım ki boynunu uzatıp kes kellemi diyesin...

Anlamadığım bu itlerin biri yanımda deseya bu sözleri..biri savunsa ya yanımda böle iğrenç ideolojisinii...Ama yoookk.. nerde..?...Hepsi de ödlek çakal...ne çakalı...Ne çkalı Çakalın bile az bi az haysiyeti vardır...Ama bunlarda o bile yok pis kokmuş kuzguz kılıklılar dee...Dağda saklana saklana etleri çürüyo derileri nasırlaşıyo kokudan 10 metre uzak geçmek zorunda kalıyosun yanlarından...tanımak zor deil aslında da...Neyseee yaa bu erefsizlerin aptal protestolarının yüzünden sinirlenmeye deymez..Görsünler bakalım Türkiyenin en büyük forumundaki oylamayı kim Kurtlar Vadisini severek izliyo ve kim bu iğrenç ideolojinin karşısında..Baksınlar da düşman bellediklerini iyi görsün iyi bilsinler..Sonra yalvarmak kar etmeyebilir çünkü...Bilirler Tarihte çok örneği vardır...

Haber için ve anket için saolasın...

Geri