14 milyon dinci ne demek ya? Kim saymış bunu? Hem olalım veya olmayalım ne yapıcam ben bu bilgiyi hangi sözüme karşılık yazdın bunu?
Bir türk dünya ya bedel değildir yineliyorum. Kimse kendi doğacağı ırkı dini vatanı seçemez. Türk olduğun içinde doğar doğmaz tüm dünya ayaklarına kapanmıyor. Benim için öncelik insan olabilmektir. Bana en büyük lider olarak Atatürk'ü göstermişsin.
Sana bu konuda bir şey diyemem çünkü bize okullarda hep böyle öğretildi. Atatürk'ten önce yetişen liderlerimiz yok bizim. Atatürk büyük lider değildir demiyorum ama ondan büyük liderlere sahibiz.
Bana göre gelmiş ve geleceklerde Dahil En Büyük Lider Peygamber Efendimiz.
He sen diyeceksin mesela o başka. O zaman Osman Gazi? 2.Mehmet? daha niceleri...
Ama zaten herkes biliyor ki lider saydıklarımız hiç bir zaman ırk gözetmediler.
Ama onların ırkından değil diye kimseye karşı çıkalmasını istemezlerdi.
gecmiste bu ulke ucakta uretti helikopterde tankta tufekte..
Kendi yazmışsın geçmişte. Ben bugüne bakıp konuşuyorum. Ayrıca söylesene fabrikaları kapatanlar kimler ve Erdoğan neden bunlara benziyor. İsim ver lütfen. Ben o insanların düşüncesini benimseyen bir insan da değilim.
Erdoğan hakkında söylediklerin senin siyasi görüşlerin katılmıyorum. Özelleştirmeleri savunuyorum. Çoğu dünya ülkesinde var. Bu örneği daha önce de verdim gene verim.
Önceden sınırsız internet 256 kb idi. Devlet şimdi gelip senin net bağlantının arttırılması için ayrı sağlığın için ayrı vs vs. Ne oldu 20 yıllığına kiraya verildi Türk Telekom. Abd'ye değil Araplara zaten dediğim gibi milliyete bakmıyorum fikirler önemli. Şimdi TTNET'i ve Türk Telekom'u hepimiz görüyoruz heralde. Fark öyle böyle değil. Çok büyük bir değişim yaşandı. 20 yıl sonra herhangi bir parti başta olucak ve zaten o zaman isterse ordaki adamlar yok kardeşim zamanın hükümeti yanlış yaptı ben vermiyorum daha kimseye deme hakkına sahip. O zamanın teknolojisiyle devlete kaldı. Ben(vatandaş) aldığım hizmetten memnun oldum ve devlet hiç bir harcama yapmadan hem para kazandı hem teknolojisini geliştirdi. Araplar'da o 20 yıllık süre içerisinde gelipte ordaki herkesi arap yapmadı. Gene biz çalışıyoruz orda.
Düşünememek başkadır. Görmemek bambaşka. Senin önüne tapu gibi belge koyduklarında sen ona rağmen o belgeleri tüm bağnazlığınla kabul etmessen. O belgeleri ergenlik çağında gören çocuğa kurban ol.
Ben ergenliğimi geçirdiğim süreden bu yana ne kadar gerçek varsa gördüm Allah'ın izniyle.
At gözlüklerini at Türkiye.
Belirtiyorum yüzde bilmem kaçının sunni olduğu bir ülkede alevi başbakan seçilememişse bu milletin suçu mu? Millet istediğini seçiyor. Sen nasıl seçiyorsan ben de seçiyorum. Kimseyi yargılayamassın. Seçilmemiş birinide gösteremem elbet. Bu ülke'de sol partilerin iktidar olduğu dönemlerde oldu. O zaman onlar gelipte bir tane alevi emniyet müdürü seçmemiş,vali yapmamış, benden ne bekliyorsun? Vallahi bir alevi başbakan olucak diye korkmam. Bak ağız değiştirdin demin türklerden korkuyorduk şimdi de alevilerden korkuyormuşuz. Bu ülkede halk onu seçmişse ben, o ülkeme bişe yapıcak diye korkmam. Zaten benim ülkem onun görüşünü benimsemiş. Millet ne istiyorsa o.