Yönetim Sabri"yi yollama kararı alıyor

Sabri Galatasaray"da kalsın mı?**

• Kullanılan toplam oy
    64
  • Anket kapatılmış .
genç yeteneklerin türk adını duyurması için kendini geliştirmesi ve GS nin menfaati için uygun bir trasfer ücretiyle gitmesinde fayda vardır.İleride kendini geliştirirse Milli takım için daha yararlı olabilir.

Yerı dolmayacak bır oyuncu degıl 6mılyon ıyı bır rakam. Gıtsın bence...

Bence 6 milyon euro Türkiyenin en iyi sağ kanat oyuncusu için çok az hem hırslı hem mücadeleci hem de çok koşuyor en az ARDA kadar para eder.Avrupada başarı isteniyorsa Sabriden vazgeçilemez
Ayrıca nedir bu TÜRK oyuncu düşmanlığı adı SABRY olsaydı 15milyoneuro derdiniz(Sadece Sabriye karşı olanlar üstüne alınsın)
NOT:Bence euro2008 de patlama yapmasını ve fiyatını katlamasını beklemeliyiz o zaman 12-13milyoneuro civarı paraya satabiliriz

fırSAT bu fırSAT sabri topcu degil dicem herkes bana yüklenecek olsun yüklenin sabri topcu degil ama gider kendini gelistirir orasını bilemem

son maclarda performansının artmasının tek sebebi cıkan transfer haberleri. o da gitmeyi kafasına koymus ki tum sezon s.ctı batırdı son maclarda deli gibi kastı. gitmeli kesinlikle

fırSAT bu fırSAT sabri topcu degil dicem herkes bana yüklenecek olsun yüklenin sabri topcu degil ama gider kendini gelistirir orasını bilemem

kim yüklenecek arkadaş sonuna kadar haklısın futbolcu felan degil yetenekleri kıt biri italyada felan da oynayamaz bişey yapamaz eger alacak varsa satın gitsin alanın hatası :D hakeketleri tavırları zaten karakterinden sorun var itici bi tip

bence hazır eLden ii paraya çıkartıLacak kıvama geLdi,hemen yoLLansın..
yoksa II.Hasan Şaş kaLır başımızda..

giderse verilen parayla iyi bir futbolcu alınırsa gzl olur ama bence kalmalı

10 milyon dolara alırlarsa alsınlar,fiyat az biçmişler.6milyon dolar çok az

ya kalmasın diyen arkdaşlara hayret edorum gerçi kendi kararları ona bişi diyemeyiz fakat açın son 6 maçı izleyin sabrinin çabaını gorun ltfen sabri gitmemelidir

Kararsız Bulunmaktayım

Geri