Yönetim Sabri"yi yollama kararı alıyor

Sabri Galatasaray"da kalsın mı?**

• Kullanılan toplam oy
    64
  • Anket kapatılmış .

mk04100

New member
Reaction score
0
:
Galatasaray Yönetimi, Fiorentina"nın transfer listesine giren Sabri Sarıoğlu için fiyat biçti. Derbide kendisini izlemeye gelen Fiorentina 2. Başkanı Sergio Berti"yi mest eden Sabri için Sarı-Kırmızılı yönetim, 6 milyon euro bonservis bedeli istemeyi kararlaştırdı. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, "Henüz resmi bir teklif yok" derken İtalyan kulübünün önümüzdeki günlerde Sabri için resmen G.Saray"ın kapısını çalması bekleniyor. Sabri"nin Galatasaray Kulübü ile 31 Mayıs 2009"a kadar sözleşmesi bulunuyor. :vur

Yorumları esirgemeyin
:vur

gitmesin.Gs onu cok arar.Gitse bile 6 cok az.

gitmesin.Gs onu cok arar.Gitse bile 6 cok az.

sen 1 tane gs maçı izledin mi böyle konuşuyorsun ben 2. yarıdaki bütün maçlara gittim sabriyi futbolcu yapanın ben aklını bişey diyecem olmıyacak orta amayı bilmez pas atmayı bilmez anca deli dana gibi koşar sadece fb maçında iyi oynadı bide 6 az yazmış üsütne para wermemiz lazım adamların alması için

ii bir oyuncu alıncaksa gitsin tabiki...

sen 1 tane gs maçı izledin mi böyle konuşuyorsun ben 2. yarıdaki bütün maçlara gittim sabriyi futbolcu yapanın ben aklını bişey diyecem olmıyacak orta amayı bilmez pas atmayı bilmez anca deli dana gibi koşar sadece fb maçında iyi oynadı bide 6 az yazmış üsütne para wermemiz lazım adamların alması için

milli maçta kalcasını kırdıgı için uzun zaman kendini toparlayamadı.
fb macında istedigi zaman ne yaptıgını gorduk.
orta sahayı kesti.
golun ortasınıda actı :D
dana gibi de kostu.
millet kıcını kaldırana kadar adam topla orta sahayı geciyor.

milli maçta kalcasını kırdıgı için uzun zaman kendini toparlayamadı.
fb macında istedigi zaman ne yaptıgını gorduk.
orta sahayı kesti.
golun ortasınıda actı :D
dana gibi de kostu.
millet kıcını kaldırana kadar adam topla orta sahayı geciyor.

golun ortasını açtı ne orta ama orta sahayı geçiyo hop bi wuruyo top rakipde sonra arkadan tekme atıyo çekiyo bilmem ne yapıyo adamlar kontraya çıkıyo zordurumda kalıyoz ondan sonra bi şutu kaleyi tutmuyo küfür ediyo daha sayim mi

ya bu adam daha orta açamıyor bi fb maçında iyi oynadı diye kalması mı gerekiyr ! o zaman lincoln'ü tartışmaya gerek yok eğer bir maça bakarak yorum yaparsak!

bence kalmalı ama adam olmalı çnce terbiyesini yapmalılar
istediği zaman deli dana gibi koşuyor
onun gibi koşan eleman bulamazlar
bence kalsınnnnn

belki bir kaç yönü eksik ancak çok önemli vasıfları olan bir oyuncu.. Türkiyede altenatifi YOK..

iyi para verirlerse Göndersinler

kalması daha ii olacak gibi.

Annesi ile babası daha iyisini yapana kadar en iyisi bu:)
Kesinlikle kalmalı. Çok bilen varsa çıksın oynasın onu görelim... oturduğunuz yerden konuşmayla olmuyo bu işler. Onu futbolcu yapanın diye yazmış biri ne kadar top oynamışlığın var merak ediyorum doğrusu PS oynamıyoruz burda. Her futbolcunun ii zamanı da olur kötü zamanıda...

10 Milyon $ a okutsunlar :D

kaleyi tutturmayı öğrenirse (ki hiç sanmıyorum) kalsın
bence satılsın daha iyisini bulur galatasaray

Geri