Yönetim istifa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hemen istifa edioz yönetim olarak

Haydaaaaaa

Sakın üstüne alınma sadece birşey söyleyeceğim

Bu forumda adam gibi adam olupda banlanan atılan biri yoktur

neb34' Alıntı:
Bu nasıl iş yahu

Bir konu açtım Menemen hadisesi ile ilgili.Hemen beni forumdan attılar

Burada özgürlük yok mu kardeşim?Biz kimseye hakaret etmeden,kimseyi tahkir etmeden konuştuğumuz halde neden atıldık?

Bu mudur yöneticilik

Sağolasın laf dinlediğin için:clap

Hayır yani küfretsem atılsam anlayacağım da bu yapılanı anlayamadım

Hiçbir forumda sizin yaptığınızı yapmadılar aynı konuyu açtığım halde

Mangalda kül bırakmıyorsunuz şu kadar üyemiz var diye ama özgürlük yok

Eski nickinLemi açtın bu nickinLemi ?.. Bahsettiğin Linke bi bakalımda haksızsak kafadan ben istifa edicem :hhmanD

genco istifa etsin hersey düzelir hatta sen iste her sey cok güzel olur : )

- Actıgın konu bı mod tarafından kapatılırsa ve sen kapatılmasına ragmen ısrarla yıne acarsan onu cok ufak bı ban cezası olabılır(belkı)

- Actıgınız konularınızda bu ulkenın bazı kavramlarına attıgınız ıftıralar yada delılsız ıddıalar bulunursa banlanabılırsın.

Yanılmıyosam bu nedenler sonucunda banlanmıs olabılırsın yıne daha ıyısını smodlar bılırler - karıstırıyorda olabılırım.

- Şimdi ben sana bı soru sormak ıstıyorum ıznınle senın gıbı her banlanan uye yonetım ıstıfa dıye konu acsa forum ne olur?

- Hakkını aramadan once kendıne ben nerde yanlıs yapmıs olabılırım dıye sordun mu?

adminden tut mod una kdr hayde istifaya zuahahahahhaha koptummm :D:D:D:D:D:D:D:D

SKandaL SKandaL :D :D

DerhaL bi açıkLama beKLiyoruz =)

hajı acayip gaza geldim bi user olarak bende istifa etcem:durdurun:durdurun:durdurun

R€B€L' Alıntı:
- Actıgın konu bı mod tarafından kapatılırsa ve sen kapatılmasına ragmen ısrarla yıne acarsan onu cok ufak bı ban cezası olabılır(belkı)

- Actıgınız konularınızda bu ulkenın bazı kavramlarına attıgınız ıftıralar yada delılsız ıddıalar bulunursa banlanabılırsın.

Yanılmıyosam bu nedenler sonucunda banlanmıs olabılırsın yıne daha ıyısını smodlar bılırler - karıstırıyorda olabılırım.

- Şimdi ben sana bı soru sormak ıstıyorum ıznınle senın gıbı her banlanan uye yonetım ıstıfa dıye konu acsa forum ne olur?

- Hakkını aramadan once kendıne ben nerde yanlıs yapmıs olabılırım dıye sordun mu?

Ya ben iftira neden atayım güzel kardeşim

Amacım saygı çerçevesi içerisinde kendimce topladığım belgeleri burada yazarak tartışmaya açmaktı.Eğer bu Türkiye nin değerlerini baltalamaktır derseniz size derim ki Türkiye devleti çok zayıf bir devlet midir ufak bir tarihi olaydan yıkılsın?

Yani neymiş ülkenin değerlerine attığım iftira(!)

Eğer yanlış söylüyorsam beni ispatlarla ikna etmesi daha doğru olmaz mı?Hemen banlamak
söylecek lafı olanların yapacağı iş midir?

Yönetimden talebim yazdığım konunun geri getirilmesi yahud yeniden yazabilmemdir.Allah için söylesinler eğer yazımda en ufak bir hakaret varsa

Eğer hakaret vb birşey varsa hiçbirşey demeyeceğim

geri donuşume atılmıştır konu silinmediyse
açtığın konulara bak bul linki buraya koy incelensin kuru kuru ne bu boyle ?

Şimdi Polisi arıyorsun abi vurdular dediğin zaman adam hemen o bölgeye koşup inceleme başlatıyor mu??

Adama yer bile belirtmemişsin nasıL inceleme başlatsın?!?

Yorum yok.. benim sana cevabım bu..

Banlanma nedenin konun değil kapatılan bir konuyu tekrar açmandır.
Onun içindir ki bu istifa önerini kibarca reddediyorum :)

revolation' Alıntı:
ben istifa değilde şöyle ortaya istifra edebilirim =)

hahahahahaa aman sakın yapma revo :) istifa mı o ne demek :melek :durdurun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri