Yöneticiye Hakaret.(=

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siz Kendinizi Ne sanıyosunuz Anlamıyorum?
Burada Haksızlık Yapılıyor Diyorum...Ortamı Gerecek Ne Var Bunda?Bu Bi Eleştiridir..
Bana Göre Burada Haksızlık Yapılıyor Demek Bu Forumu Eleştirmektir.
Sizin Beni Azarlamaya Hakkınız Yok..Hatta Hiçkimseyi..Biz Bir Üyeyi Azarlamaya Kalktığımızda Derhal Banlanıyoruz Öyle Değilmi?Acaba Sizi Kim Banlayacak?
Ha Diyorsanız Bu Forum Sadece Bizim Tekelimizdedir Üyelerin Hiçbir Katkısı Yoktur Emeği Yoktur..Bu Forum Üyesizde Olur..O Zaman Başka...Diyalogtan Korkmayın:goz:

ya kardes sen ne yapmak istiyorsun ki ? haksızca bulduğun konu neyse yapilan haksızlık neyse önce onu söylersin adminlere yada modlara sonrada hakkını ararsın.. senin yaptiğin eleştiri falan değil ortamı germek.. arkadasin banlanma sebebine gelince ben konuyu gördüm ve anladığım kadarıylada bu arkadastan baska bir arkadas kisaltma yapmis ve modumuzdan uyarı almis ama bu arkadasta modumuza cvb yazmıs ve kisaltmalar yapmis yani konu banlanan arkadasla alakalı deilken banlanan arkadasimiz modla inatlasmıs yani haksız yapilan bir sey yok saygilarimla

_NuRhaN_

Sen kendini ne Sanıyonn Konuştugn adam admin...Biraz saygıLı Ol

Şuan onun sayesinde burda takılıyon onun sayesinde burda msj atıyonnn..

Sanaa ne Oluyoki bencee!Sorun başkasının
Hadi Yaaa:D
Bende Başka Bir Forumda Adminim Ama Hiçbir Üyeme Bu Şekilde Yaklaşmam..
Admin Demek Ne Demektir?Acaba Bana Bi Anlatırmısın?Şu An Burdaysam Onn sayesinde Diye Bişey Olabilirmi Yahu?Asıl Şu An Bizler Varsak Admin ve Bu Forum Vardır Kardeş...:victory

ßanlayan Smod arkadaş açıkLamasını yapacaktır..Bu Tür konularda muhattabınız yöneticilerdir bırakın onlar konuya yorum yapsın konu hakkında bilgisi olmayan yapmasın..

ayrıca klon uyeLiğini banladım konuya olan yorumu misafir olarakta okuyabilirsin..

Siz Kendinizi Ne sanıyosunuz Anlamıyorum?
Burada Haksızlık Yapılıyor Diyorum...Ortamı Gerecek Ne Var Bunda?Bu Bi Eleştiridir..
Bana Göre Burada Haksızlık Yapılıyor Demek Bu Forumu Eleştirmektir.
Sizin Beni Azarlamaya Hakkınız Yok..Hatta Hiçkimseyi..Biz Bir Üyeyi Azarlamaya Kalktığımızda Derhal Banlanıyoruz Öyle Değilmi?Acaba Sizi Kim Banlayacak?
Ha Diyorsanız Bu Forum Sadece Bizim Tekelimizdedir Üyelerin Hiçbir Katkısı Yoktur Emeği Yoktur..Bu Forum Üyesizde Olur..O Zaman Başka...Diyalogtan Korkmayın:goz:

burda haksızlık yapılıyosa bunu ispat et bizde gerekeni yapalım kuralları uygulayan birini eleştirebilicek potansiyel yok sende başka bi forumda ne oldugunu kimse sana sormadı hiç bir üye başka bi üyeyi azarlıyamaz bizde gerçekten düzgün uslubuyla adam gibi adam olan bi üyeyede =) hiç bi zaman ters bişey yaptıgımızda idda edilmemiştir demekki sende bazı yanlışlar var herşeye atlıyan bi tipsin ki burda abuk subuk senle alakalı olmayan bi konuda tartışma çıkarıp aklınca kendini banlatıp sonrada haklı oldugunu ispat etmeye çalışıyorsun ki degil ama banlanmayıda hakkeden birisisin.. burda proveke yapma burdan senin gibi ne proveketörler geçti sitende adminsen orda üyelerinle devam et burda kurallara uyacaksın.. konuya bir daha yazarsan gereksiz yere banlanıcaksın

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=2759832&postcount=231

Rebel nickli yönetici,yönetimin kalitesini düşürmenin aksine yönetimde bulunan en kaliteli yöneticilerden biridir..

her zaman eleştiriye açığız,fakat yazdıklarınızda artniyet,hakaret etme,aşağılama içeren kelimeler kullandığınızda bunun hoş görülmeyeceğini bilmeniz gerekir..

forumumuzda yöneticiler saatlerce pc başında durup sizlerin daha güzel bir ortamda bulunmanız için çaba gösterirken,sizlerin de kalkıp onlara "kalitesiz" tarzında hakarete varan kelimeler kullanmanız asla eleştiri mantığı içine sokulamaz..

seni banlayan yönetici benim incubus ve eğer ki tekrar bir yöneticiye hakarette bulunduğunu okursam bu defa ban'ın sınırsız olacaktır..

herkese iyi forumlar..

Siyaset ve bazı bolumunde bundan sonra kurallar cercevesi bir nebze daha genişletilmiştir. Bu genişlemeye istinaden yasagın kaldırıldı. iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri