Yöneticiye Hakaret.(=

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

incubus84.

Banned
Reaction score
0
Az önce banlandım bundan öncede çok kez banlandım ama böylesine bir sebebten herhalde ilk defa oluyo
Banlanma sebebi olarak Yöneticiye hakaret demiş banlayan arkadaş
Ciddi manada merak içerisinde kaldığımdasoruyorum hangi yöneticiye hangi kelimeyle nerde nasıl bi hakaret..(=

neler oluyor bize

ne bu şiddet bu celal

Vardır elbet mantıklı açıklaması ..

Bu Forumda Haksızlık Hat Safhada...
Bende Yöneticiyim Ve 100 Tane Yere Üyeyim Böyle Şey Görmedim Yahu
Şimdi Siz Eleştiriyede Gelemediğiniz İçin Kesin Bunun İçinde Banlarsınız

Seni BanLayan Yöneticiye veya smodLardan birine pm atabiLirdin..Ayrı konuya gerek yok böyLe $eyLer için..

ergenekon bu forumadamı girdi herkes engerekmi oldu

ooof derinnn devlet :D

forumda eğer bir haksızlık görüyorsan ne işin varki bu forumda ? öncelikle banlayan arkadasin aciklamasını bekleyin ve aciklama istiyorsanızda güzelcene sorun.. saygılarımla

banlanan arkadasa gelince konuyu bende gördüm yönetici arkadas güzelce kisaltma yapmayın babamızın oğlu deilsiniz güven nasil olsun nereden bilelim bir art niyet olmadığını demeye çalışmış.. ama arkadasim sende inatla birdaha kisaltma yapmis ve ne var bunda demişsin saygılarımla

Beğenmeyen Varsa Defolur Gider Demesi Herzaman İçin Kolaydır..
Zor Olan Eleştiriye Açık Olmak;)

nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama forumun içindeyim ve heryeşi tartarak yaptıgımızı biliyorum görmek istedigin gibi görebilirsin ama burda yaptıgın hakaret ve bu bi ban sebebidir ve biz hakaretleri eleştiri olarak algılamayız saygızlık yapmadan düzgün dile bi sorunun varsa yazarsın germe konuyu!

kim neden banlamışsa gereken açıklamayı yapıcaktır bekliyelim lütfen gereksiz olur olmaz yazılar yazmayın.

nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama forumun içindeyim ve heryeşi tartarak yaptıgımızı biliyorum görmek istedigin gibi görebilirsin ama burda yaptıgın hakaret ve bu bi ban sebebidir ve biz hakaretleri eleştiri olarak algılamayız saygızlık yapmadan düzgün dile bi sorunun varsa yazarsın germe konuyu!

kim neden banlamışsa gereken açıklamayı yapıcaktır bekliyelim lütfen gereksiz olur olmaz yazılar yazmayın.

çok derin devlet:durdurun

Beğenmeyen Varsa Defolur Gider Demesi Herzaman İçin Kolaydır..
Zor Olan Eleştiriye Açık Olmak;)

senin yaptıgın eleştiri degil bu saygısızlık hakaret eleştiri böle yapılmaz

herşeyin bi kurallı vardır arkadaşlar bugün oyuna giriyorsunuz cs ko bir çok oyuna kuralına göre oynamadıgınızda neoluyosa burdada o olur bunu farklı yerlere çekmeyin

Siz Kendinizi Ne sanıyosunuz Anlamıyorum?
Burada Haksızlık Yapılıyor Diyorum...Ortamı Gerecek Ne Var Bunda?Bu Bi Eleştiridir..
Bana Göre Burada Haksızlık Yapılıyor Demek Bu Forumu Eleştirmektir.
Sizin Beni Azarlamaya Hakkınız Yok..Hatta Hiçkimseyi..Biz Bir Üyeyi Azarlamaya Kalktığımızda Derhal Banlanıyoruz Öyle Değilmi?Acaba Sizi Kim Banlayacak?
Ha Diyorsanız Bu Forum Sadece Bizim Tekelimizdedir Üyelerin Hiçbir Katkısı Yoktur Emeği Yoktur..Bu Forum Üyesizde Olur..O Zaman Başka...Diyalogtan Korkmayın:goz:

_NuRhaN_

Sen kendini ne Sanıyonn Konuştugn adam admin...Biraz saygıLı Ol

Şuan onun sayesinde burda takılıyon onun sayesinde burda msj atıyonnn..

Sanaa ne Oluyoki bencee!Sorun başkasının

Bu arada incubus84. nick'li clon üyenin halen banlanmamış olması düşündürücü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri