Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayın ergun
İstemekte olduğunuz Xsteel V12 yi bu forumda paylaşmıştım. Aşağıdaki ardeste ilgili forumun sayfası var adresle orda mevcut. http://www.hackhell.com/showthread.php?t=217871
İyi paylaşımlar dilerim.
ıyı gunler ben ( panel ın databes ) i araştırıyorum bunu hakında bılgı verebılırmısnız acılen ıhtıyacım var lutfen kısa zamanda benı bılgılendırırmısınız xsteel dukumanlarını ındırdım ama acamadım hangı formatta acacam bılmıyorum
ıyı gunler ben ( panel ın databes ) i araştırıyorum bunu hakında bılgı verebılırmısnız acılen ıhtıyacım var lutfen kısa zamanda benı bılgılendırırmısınız xsteel dukumanlarını ındırdım ama acamadım hangı formatta acacam bılmıyorum:vur :vur
arkadaslar bu programda bilgisi olan arkadasim video calismasini detay atarsa iyi olur diye dusnmekteyim; bir depo veya yari betonarme ve celik endustriyel karisimi bir calismasi olan arkadasim icraatiyla paylasirsa programi ogrenmeye calisan herkese faydasi olacagi kesin
tesekkurler asker
selametle
ulan ne beleşci adamsınız programınıda kendiniz bulun adam gibi bişeye de siz katkı sağlayın hep beleş hep belkeş hayret bi şey ya egoist mimar ve inşaat mühendisleri... beni bir inşaat mühendisi olarak kendi meslektaşlarımdan sizler soğuttunuz hazırcı yamyamlar sizi
Tekla Structures 12 ile yapilmis ornek bi proje makrolarin nasil uygulandigini gostermek
icin bol bol civata kullanilmistir Egitim amaclidir Tum Hackhell dostlari icin
bende programın kendisi var ama zaten buradan indirmiştim bende..
aramadan deneyin şansınızı..
bulamazsanız ve nasıl upload edeceğimi öğretirseniz seve seve paylaşırım