XP'yi ISO formatında cd ye yazma yardım

kaan2601

New member
Reaction score
0
arkadaşlar elimde bir kalsör(klasörün içinde bazı dosyalar var) içinde XP var ve bu xp yi nero ile cd ye ISO olarak yazmak istiyorum ama bir türlü yapamadım.Ayrıntılı anlatabilecek yada resimli anlatabilecek biri varsa çok memnun olurum.Şimdiden yardım edecek arkadaşlara teşekkür ederim.

elimdeki xp klasörü aşağıdaki gibi arkadaşlar:
8fnqis4.jpg

yok mu? arkadaşlar bu klasörü boot edip yazdırmasını bilen?

Vallaha kardeş bende senin gibi sorunluyum ya
cd'yiyanlış cektim onla formata kalktım.sonra tekrar yüklemeye kalktım.ama.DVD-RW'mem benim
okumuyor.işletim sistemi hatası diyor.DEliricemmmmmmmm

n lite program mıy la boot edebilirsin olursa tşk etmeni bekliyorum

nero 7 yada nero 8 de iso formatında yazabiliyorsun orada iso acılabilir cd olarak yaz oradan yapabilirsin

kardes neroyu ac kıbrıtle cd sembolunu bul ona tıkla sonra ımage yazan yere tıkla karsına pencere aclacak iso dosyasının ustune 1 kere tıkla sonra acılan pencereye ac de sonra neroya yak de gerısı kendılıgınden olur ben boyle yapıyom yada google iso dosya yazma yaz anlatımlşar cıkar ben ogle ogrendım kolay gelsın sımdıden

Sonunda yaptımmm yaşasınn.Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar nero ile denedim kaç defa yapamadım. bemol_41 arkadaşın dediği programı kullandım(nlite) kullanımı çok kolaymış, program türkçeymiş hemen yaptım ve cd ye çektim oldu.Aslında bu programı daha önce duymuştum ama kullanamam diye düşünmüştüm(malum dil bilmeyince) ama türkçe olunca sorun olmadı.

bemol_41 teşekkür ederim :)

arkadaşlar ben de xp dosyaları tek iso formatında değil.açılmış durumda ben bunu iso formatına nasıl çevırçem.sonra iso olarak cd ye yazmayı bılıyorum.Sadece bu lazım bana
,
bilen var mı?

dostum nlite isimli programı indir dili türkçe zaten.Ayrıca google da nlite kurulum cd si hazırlamak diye arat bir çok sitede var nasıl kullanacağın resimli olarak.Bu program ile direkt olarak cd ye yazdırabilirsin.

slm ark sen ankaralıysan aynısını bende yaptım hazır var ama yok bunu kullanacam diyorsan bu ultimate teması güzel ama greksiz temalar var bence ultra iso ile orjinal ultimate içini aç yeni entegre ettiğin xp nin sadece i386 dosyasını ultra iso ile ultimate 2008 içine at ozmaan imajın bootu bozulmaz imajın bottunu bozarsan mini xp felan açamassın onlar uzmanlık ister dedim gibi i 386 vindovs dosyasıdır onu değiştir yerter ultra iso 2007 veya 2008:biggrin:biggrin:biggrin:melek

bendde iso ya cevircem ama nero7 yaparmı bu işiiii yawwww :??

elindeki dosyaları ilk olarak neroda iso kalıbı yap sonra elde ettiğin iso kalıbını aynı şekilde neroda kalıbı diske yazdır de iso kalıbını direk olarak yolunu göster yazdır bu kadar

Geri