XP'yi bırakamayanlar hesabını verecek!

sömürün arkadaslar sömürün şahsen ben beta sistemlerini bile sömürüyorum ksmetse win7 yide sömürcem :D non-stop dewammm :D

XP de çalışan bütün programlarım ayarlarım vs. yeni bir işletim sisteminde de çalışırsa neden geçmeyelim ama geçtiğimiz zaman bir kere alt yapı değişiyor insan alışamıyor ve de yeni sistem yeni sorunlar xp ye alışmışız çöktümü kur çöktümü kur ne güzel gidiyor işte bence yeni bir Xp çıkarsınlar xp alt yapılı XP Super edition fln böyle bomba gibi bir xp

Ortalama düzeyde bi kullanıcı olarak yazıyorum yanlışlar olabilir. Konuya hakim arkadaşlar düzeltsinler lütfen.
Ben işletim sistemi bazında microsoftun xp'den öteye geçtiğini düşünmüyorum.
Şimdi bildiğim kadarıyla vastanın utancından kurtulmak için win7'nin piyasaya sürülüşünü hızlandırıyorlar. Üstelik patron çıkıp vistanın kullanılmamasından dert yanadursun ama diğer taraftan win 7 nin beta olmaktan çıkmasına az bi zaman kalsın. Bu nasıl bi çelişki ben bi anlam veremiyorum.
Başlığı açan arkadaş windows 7 nin iyi bi işletim sistemi olduğundan bahsediyor ama ortalama düzeyde bi kullanıcı olarak beni tatmin etmediğini söylemeliyim.
Şimdi bi şirket olsun ki; daha kararlı çalışamayan ve bence yarım kalmış bir sistemi fahiş bir fiyatla piyasaya sürsün, ondan sonra peşinden gelecek iştletim sisteminin betasını dağıtmaya başlasın ve vistanın yaygınlaşmamasından şikayetçi olsun. Sadece komik.
Evet bir sürü virüs, spam, trojan vb. yazılımlar xp'nin dilini tamamen çözmüş durumda ve hızla yayılmakta. Ancak çok güçlü bir de faydalı yazılım arşivi var. Dağ gibi. Daha bunların çoğunu forumda tanımaktayım ve vista da win7 de bu programların çoğunu desteklemiyor. Şimdi neredeyse aylardır ellerinizle xp'ye göre biçimlendirdiğiniz piyasanın gazını iki günde almaya kalkarsanız sihirli bi değnek bulmanızı öneririm.
Şimdi microsoft'un yanıtlaması gereken bi soru kalıyor geriye: Tekelcilik, yayılmacılık, piyasayı tahakküm altına alma mı? Yoksa kalite ve doğru düzgün bir ticari itibar mı?

cokoprens1 hocam çöyle söyliyim beta ama win7 buyuk yenılıklerle geldı bı kere surucu arama dıye bısey yok..!!! xp suruculerı komple desteklenıyor..(tabı vıstada)

yazılımlarıda sana su kadar söyliyim xp ilk cıktıgında yasananlarla aynısı yasanıcak hıcbısey desteklenmıcekk ama win7 nin arkasında sımdıden duran bı ıntel söz konusu buda demek oluyorki bu sefer mic. doru iş ustunde... ben mic. sawunuyo gıbı durabılırm ama alakası yok benım tamamen soylemeye calıstıgım sey bu piyasada işleri bu sekilde yurutuyolar.. bıraz şizofrenik olulrsak ki bunu sadece ben diil bı cok ust duzey kullanıcıda(chip online calısanları) sp3 için vistaya gecisin anahtarı dıyolar... her sistem duzgun calısmıyor yenı formatlanmıs makinede sorunlar meydana gelıyor vs..

elimizden pek bişi gelmez ben win7 kullanıyorum xp mi vista mı win 7 mi dersen tabiki gözümü kapar win 7 derım neden dersen hızlı we xp bu sistemın tırnaı bıle olamaz.... belkı yzılım desteği cok olmayabılır ama bunu bız değil yazılımı yzanlar dusunup gerekenı yapıcaklar.... ;)

adamı hasta etmesin windows98 kullanmadığıma şükür etsin

devam et bilgets amca :D (bilgets :D)

en sonunda bende linuxe geçecem kullanmayı bilsem yapardım belki:D
gözümüzün içine baka baka soyulmak böyle bişey olmalı

aynen öyle walla gecmek istersen yardımcı oluruz.. forumda linux bolumu war hersey hakkında yardımda alabılırsın ,) ben kullandım bı surede.. HDD benım arızalandı(anakartımdan kaynaklanan bı problemden ötürü) o yuzdn sımdık kullanmıyorum.. su anda win7'nin keyfını suruyorum : ))

Adam akıllı bişe yapında millette geçsin.Ne iğrenç bişe o vista yaa.Bişe yapacaz kırk tane soru soruyo.Anam babam bile bi iş yaparken o kadar sormuyo;)

alsınlar quad sistem bize vista kullanalım kardeşim ben sen her yazılım cıkartınca yeni pc almak zorundamıyım

bu nedir ya adamların yeni yazılımları tutmadı diye milletin kullandığı sisteme ne hakla karışırlar. onlar ceplerini dolduracak diye biz niye vazgecelim xpden.benim canım xp kullanmak istiyo nolacak şimdi. böyle bir uygulama insan haklarına aykırı. ya bu haber asparagas yada ballermidir ne halttır adamın borcları var heralde millete zorla vista aldıracak.

Geri