Xp'ye Güle Güle

tamam yeniler kullansın
bizim ne mecburiyetimiz varmış?

eski sistemLeri oLan xp yi öLe ya da böyLe kaLdırıyodu

wista ya qeçenLer sistemLerini upqrade etmek zorunda kaLacak ve donanım firmaLarının işine yarayacak anLaşmaLı tabii ki de
hem microsoft xp den artık hiç bi qeLiri kaLmamıştır...

türkiye tübitakın pardusunu kullanmadıkça biz hepimiz bu işkenceye maruz kalmaya mecburuz.
tekelciliğe son demek için pardus

Pardus Fransızların red hat tabanlı linux sürümünün türkçe tercümesidir.Micrososfla kıyaslandığında kurumsal işletme ve serverler için desteği henüz tam olgunluğa erişmemiştir.Bir tarafta microsoft'un server 2008 edition'u varken pardus ta bu yoktur.Geniş ağlar için örneğin 50.000 ve üstü bilgisayardan oluşan sistemlerde ağ denetimi bakımından maalesef zayıf kalmaktadır.IBM bir ara bu tekeli kırmak için gelecek linux adı altında çalışmalar yapmıştı.Ancak çabalar devam etmedi.Son tahlilde Tübitak'ın çabalarını destekliyorm.Ancak epey çalışmamız vede ekibi teknik açıdan takviye etmemiz gerekiyor.

Bu arada vistanında suyu ısındı win 7 geliyor.XP için destek kesilene kadar dişinizi sıkın paranızı win 7 için harcayın.

Ya bıraksınLar bu i$Leri isteyen eL aLtından aLıyo zaten Xp'yi :)

Modifiye edilmiş (görseli vista, sistemi Xp) olan işletim sistemleri favorimdir. Kesinlikle onlardan vazeçmem! Vista ise ASLA!

bütün bilgisayar sektörü Xp üzerine kurulu WINDOWS bıraksa bile kullanıcının Xp yi
bırakması uzun zaman alacaktır

koptum nen tutmayın benı

χ∂αηтє23χ;3074105' Alıntı:
onlara ne ki

kullanmam alla alla

şerefsizlere baq :saskin

:durdurun:biggrin:biggrin:durdurun:victory

:hhman:bende XP-mden vazgeçemem vistayı denedim ama ooolmuyoooo her şeyi soruyor bunu yapeyimmi şunu yapeyimmi bu ne ya ilk okula gider gibi :hhman:

xp düşük denebilecek sistemlerde bile performans manyağı bir sistem biraz modifiye biraz ayarla deliler gibi çalışıyor neden vazgeçeyim ki her türlü ayrıntısını ezber etmişiz ve süper zevk almaya başlamışken illada microsoftun kucana mı oturcaz yani yürüsün gitsinler be .............

zuhaha aynen öyle kardeşimm kim benim elimdeki sistemi alablirki..hadi netten kırsın diyelim benim sistemii nete bağlanmam yine devam ederimm.hem adamalr 2014 yılına kadar resmi olarak açıklama yaptılarr 2014 yılına kadar uzatıldı uzatılsa ne fark eder uzaltılmasa gerçi yaa

onlar daha çok bekler:D

iki gün sonra xp piyasadan kalkıyor bu gün ayın 28 i ama ben gene de xp kullanırım

Geri