Xp'ye Güle Güle

__ARaGoRN__

V!Р
Reaction score
0
Microsoft, 30 Haziran'dan itibaren Windows XP yüklü sistemlerden vazgeçecek.

Microsoft, Windows XP'nin dağıtımını bu ayın sonu yani 30 Haziran 2008 itibariyle sonlandırıyor. Bundan böyle satılan bilgisayar sistemleri, mini-PC'ler hariç, sadece Windows Vista yüklü olarak son kullanıcıya ulaşacak.

Microsoft, uzun bir süredir Windows Vista ile ilgili olan şikayetleri dinliyor ve bir çözüm bulmaya çalışıyordu. Vista yüzünden çokça eleştiri alan Microsoft, sonunda Vista'yı alternatifsiz bırakarak Windows XP'den tamamen kurtulmayı planlıyor.

Vista kullanmayı reddedecek olan Vista kullanıcılarının yapabileceği iki şey var:

- Ya Linux gibi işletim sistemlerini kullanmak,
- Vista'ya bir şans vermek

Her ne kadar Microsoft, Windows XP'yi gözden çıkarmaya başladıysa da önümüzdeki yıl da Windows XP yaşamını mini-laptop ve mini-PC'ler nedeniyle sürdürmeye devam edecek. Ancak piyasadan yavaş yavaş kaybolan XP ile beraber kullanıcılar mecburen XP dışında bir alternatife yönelmek durumunda kalacak.

:saskin:saskin:saskin:saskin:saskin

Kaynak:chıp.com.tr

Bende anlamadım ama 1 sene sonra MECBUREN XP Yİ bırakacakmışık..

hackır ustalarımızda buna da bi care düşünürler bide bunca xp ye para döktük elimizdeki xp lerimizi ne yapacağız....?

Ben kendi adıma xp ye veda edeli 1.5 yıl oldu vista bence harika bir işletim sistemi.
Ama windows xp ye alışanlar için bu işletim sisteminden kolay kolay vaz geçemiyecekleride kesin.

tamam yeniler kullansın
bizim ne mecburiyetimiz varmış?

:D haha ne yapacaklarmış elimizdeki XP işletim sistemlerinimi kıracaklarmış. sadece lisanslı xp cd satışlarını durduracaklardır, yoksa elinde CD olan kişiye ne yapabilecekki microsoft .) Kimse Xp den vazgeçiremez beni :)

:D haha ne yapacaklarmış elimizdeki XP işletim sistemlerinimi kıracaklarmış. sadece lisanslı xp cd satışlarını durduracaklardır, yoksa elinde CD olan kişiye ne yapabilecekki microsoft .) Kimse Xp den vazgeçiremez beni :)

bumi sen microsfta karşı çıkan tek kişisin galiba bravoı arkandayız:D

Microsoft, 30 Haziran'dan itibaren Windows XP yüklü sistemlerden vazgeçecek.

Microsoft, Windows XP'nin dağıtımını bu ayın sonu yani 30 Haziran 2008 itibariyle sonlandırıyor. Bundan böyle satılan bilgisayar sistemleri, mini-PC'ler hariç, sadece Windows Vista yüklü olarak son kullanıcıya ulaşacak.

Microsoft, uzun bir süredir Windows Vista ile ilgili olan şikayetleri dinliyor ve bir çözüm bulmaya çalışıyordu. Vista yüzünden çokça eleştiri alan Microsoft, sonunda Vista'yı alternatifsiz bırakarak Windows XP'den tamamen kurtulmayı planlıyor.

Vista kullanmayı reddedecek olan Vista kullanıcılarının yapabileceği iki şey var:

- Ya Linux gibi işletim sistemlerini kullanmak,
- Vista'ya bir şans vermek

Her ne kadar Microsoft, Windows XP'yi gözden çıkarmaya başladıysa da önümüzdeki yıl da Windows XP yaşamını mini-laptop ve mini-PC'ler nedeniyle sürdürmeye devam edecek. Ancak piyasadan yavaş yavaş kaybolan XP ile beraber kullanıcılar mecburen XP dışında bir alternatife yönelmek durumunda kalacak.

:saskin:saskin:saskin:saskin:saskin

Kaynak:chıp.com.tr
ben biraz daha kullanacam xp yi

Linux'a geçerim

yaşlanınca biz dicez ki eskiden ne güzel xp vardı vista mista anlamam evladım dicez torunlareımıza oda dicekki dede sen çok geride kalmışsın bizim dedelerimize sölediğimiz gibi:D
vistaya bir türlü alışamadım poqu yedik eğer xp tarih olursa

Vista kullanacagıma bilgisayar kullanmaktan vazgecerim daha iyi. Yasasın XP!

vallaha ben xp den vazgeçmeeeeemmmm

bi ara xp ilk cıktğında aynı cümleleri windows nt ve 2000 içinde diyodular ne oldu ben ikisinide kullanıyom vista iiii sadece oturmadı o kadar ama benim favorim macos virüs derdi yok driver derdi yok süpper

Geri