XP'de Maximum Performans

arkadaşım çok sağol.diğer forumlarda gerçekden gereksiz ve göz boyayıcı şeyler var.ve hepsi hikaye.emeğine sağlık

Forumu daha yeni üye olmuşsun. ve hemen ısınmışsın. ilk başta bendede oldu ve bu hep öyle devam etti çünkü hackhell.com sanal hayatın kalbinin attığı çok güzel ve paylaşımları, konuları, hackhell.com a üye olan kişiler gerçekten hepsi biribrinden kaliteli. İyiki hackhell.com u bulmuşum. Hackhell.com a çok teşşekkür ediyorum.

çook uzundu okumadım ama emegın için saol kardeş

ben beceremedim çalıştıra girdim xp cd sini taktım ama yolun yanlış olduğunu ve belirtilen proğramın olmadığını söyledi

teşekkürler eline sağlık çok faydalı şeyler bunlar gerçekten

çok sağol kardeş programları ve konuyu beğendim teşekkür de ettim zaten. Allah senin gibi yardımseverlerden razı olsun. :D

ya bu kadar ii niyetli arkadaşları nasılda toplar br site senin gbisini görmedim tşk arkadaşım emeğine sağlık

HhDoktoru' Alıntı:
bide alıntı olduğunu soylesen daha once bircok forum sitelerinde gormustm

saçmalama,önce konunun açıldıgı tarihe bak sonra o forumlarda yayınlandıgı tarihe bak, birebir tycon a aittir bu döküman, bilip bilmeden sinirleri germeyin.

tycon, emeğin ve paylasımın için teşekkürler...

react0r' Alıntı:
saçmalama,önce konunun açıldıgı tarihe bak sonra o forumlarda yayınlandıgı tarihe bak, birebir tycon a aittir bu döküman, bilip bilmeden sinirleri germeyin.

Arkadaşlar bu döküman 18 kasım 2005 tarihinde bizzat benim tarafımdan hazırlanmış olup el emeği göz nurudur.Eğer google da arama yaparsanız aynı dökümanın bir yığın sitede ve forumda c/p yapıldığını görebilirsiniz.Kimisinde hackhell den alındığı yazmaktadır, ama birçoğu kendine maletmiş ve kendi hazırlamış gibi davranmıştır.Olsun hiç önemli değil istediklerini yazabilirler, ben gerçekte bunu kendimin yazdığını biliyorum ya bu bana yeter :goz:

Emeklerinize sağlık hemen uygulamaya çalışacağım

Abİ SÜpersİn Helal Olsun Sana

tycoon eline sağlık Gerçekten faydalı bilgilere ışık tutmuşsun tebrik ederim

Geri