Xp User ve admin Şifrelerini kırmak ile gerekli programı buldum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:aşk bootable cd linki kırık.yeni link verirsen memnun olurum.şimdiden teşekkürler.

paylaşım için teşekkürler dostum sağolasın...Saygılar

arkadaşlar selam ben yeniyim bu sitede.bir sorum olacaktı.ben bir kamu çalışanıyın ve kullandığım laptop kısıtlı internete girilemiyor sadece gov.tr ve bankalara giriyor.yonetici şifresi mi ne var.ne yapılabilir.cevap yazacaklara şimdiden teşekkürler....

sağol kardeş çok makbule geçti...

hobaa :biggrin :biggrin :clap :biggrin :clap

harbi diomm kaç zamandır arıodumm çookkk isime yaradı su ProG.'un yaa harbi diohm çhoq saolashınn :)

TIkLA boot edilebilir cd için
bu link çalışmıyor.

dostum bu program nt-2000-xp ve 2000 server 2003 serverı kırıyor 2003 server enrterprise ve sata diskleri kırmıyordu ben 4 yıldır kullanıyorum acaba adam bunları çözmüşmü en azından sata diskleri artık kırıyor mu. bu arada linux açılışı yapmış adam linux kırıyor yani şifreyi..

:eek:ha İlk link çalışmıyor.sağlam bir link rica ediyorum

ACİL YARDIM...!!!!!
Microsoft Excel Çalışma sayfası olan dosyalardan biri şifrelenmiş açmak için yardım

Ewet bu yöntemi daha önce çok kullandım kesin başarı ve çok kolay ... Arkadasıma tesekkürler !

link su anda calısmıyor neden ? :(

elimde bi makina var.. kısıtlı oturumdan açılıo.. hiç bii yüklenmio vs. cdyi hazırladım aynen girip blank password yapıorum.. sam'e yazıldı diyor. ama açınca administrator ismini girip tamam dediğimde yine açılmıyor.. system32/configden sam in değiştiğini görebiliorum.. tarih ve saat olarak.. ama işe yaramıyor.. neden olabilir??

ya bide scsi programı indirdim.. içinde zipli dosyalar var.. onu nasıl kuruyoruz onu anlayamadım işte..

arkadaşlar programa ne gerek var.programsız çözüm burda açılşta "f8" e basın windowsu güvenli modda başlatın sonra açılışta güvenli mod olduğu için size bir administör açacak ve siz bunula oturum açın kullanıcı hesaplarına girin ordan diğer admistöre girin ve parolayı kaldır diyin.güvenli mod olduğu için için eski parolayı sormaz sorunsuz bir şekilde ben yaptın %100 işe yarıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri