XP serüveni 2008de sona erecek

yeni çıkan PClerde vistayla uyumlu haldeler.. Xp yi yüklenmior.. microsoft XP yi ortadan kaldırmamalı.. çünkü vista henüz hazır hale gelmedi.. knight online oyuncularınada en büyük darbe yapılmış olur.. :D ben hem vista kullanıom hem Xp.. ikiside birbirini tamamlıor..

ben vista kullanıyordum valla hiç memnun kalmadım şu anda xp yuklu ve rahatım

abicim bunlar paranın peşinde donanım firmalarının ürettikleri yüksek performans donanım satışlarını arttırmak için bunu yapıyorlar.sonunda hepside aynı topun kumaşı hepsinin aynı anda zenginleşmesi birinci ilke vesselam.yeni nesil programlarda cpu ve ram düşmanı olarak üretiliyor siz anlayın gerisini mecburen bir gün vista diycez mecburen......

gerçekleri kabullenmek her zaman kolay olmaz maalesef, canımızı biraz acıtır da ondan, alışkanlıklarımız yüzünden.

o kadar emek verdik xp için. ilk çıktığı zamanı hatırlayın. hemen alışamadık çok eksik vardı vs.

hmmm zamanı gelmıstı sankı ama genede kabullenek ve vistaya alısmak zor...

ya şu xp i bir ben sevemedim galiba xp yüklüyken ayda bir format yerdi benim bilgisayar bir şekilde çökerdi. 3 aydır vista yüklü daha format atmadım. Hadi bilgisayarı eski olan arkadaşları anlarımda güçlü sistemi olanlar ne bulur şu xp de?

vistanın görümüne hastayım aslen kendisini hiç sevmem

yazdıklarınız anlaşılır bile değil.. türkçeyi katletmişsiniz..

daha 3 hafta olmadı laptopu alalı haliyle vista'yla geldi.kimi der getir hemen xp yukleyelim kimi der sakın kalsın vista bende ne yapacagimi sasirdimm vala

sağolasın klavyene sağlık

Geri