XP serüveni 2008de sona erecek

partyboy22

Forum Çocuğu
Reaction score
0
Microsoft, 2008 yılından başlayarak yeni Windows XP satışını sona erdirecek. Kademeli olarak gerçekleşecek kaldırma işleminde ilk etapta büyük PC üreticilerine satış durdurulacak.

Şirketin önceki işletim sistemleri için de uyguladığı, eskiyi kademeli olarak kaldırma yöntemi Windows XP için de zamanlamaya uygun bir şekilde gerçekleştirilecek. Yazılım devi, ilk etapta HP, Dell ve Lenovo gibi sistem üreticileri ile daha küçük PC üreticilerine toplu XP satışına son vermeyi planlıyor.

Kademeli olarak sonlandırılacak olan Windows XP serüveni gereğince, XP işletim sistemi önce tüm satış noktalarından dağıtım kanallarına çekilecek ve bundan sonraki aşamada da satışına son verilip sadece eski kullanıcılara belirli süre güncelleme hizmeti verilecek.

hiç umrumda değil, update'de umrumda değill ben xp den vazgeçmem ve vista yüklemem ne bilgisayarımı yorucam yok abi xp tek geçerim...

ehue ula bende bi bKlu war kesın bende vısta hastasııım hasta olduuum kesin :p

walla hocam benım iin hawa hos ister kalksın ister kalsın piyasayı isteselerde istemeselerde vistaya çeviriyolaaaaaaaar. sadece subat ayı satışları tum dunyada 4 milyon adet miş ne dmek yhaaaa milletin işi gucu yok vısta dwd s mi alıo napıo :D

xp iyiydi yav,o bei sever ben onu sever,gecinip gidioduk ne guzel:)

alla alla...
vistaya o zaman 5 dene service pack çıkarırlar:D
madem zorunlu olup piyasadan yok etmeyi amaçlıyolar:)

Arkadaşlar, sistemi vistayı kaldırmayan arkadaşları anlarım, ama seçme şansı varsa XP yerine vistayı seçmenin hiçbir mantığı yok. Çünkü vista bugüne kadar Mikropsoft un oradan buradan arakladığı özellikleri en iyi topladığı sistem. Bir kere son derece dayanıklı, görsel olarak gelişmiş ve pratik. Sisteminiz kaldırıyorsa vistadan vazgeçmezsiniz. Bir de, teknolojiye yakın adamların eskiye bağlı olması garip bence. Hemen her program yılda birkaç kez update çıkarıyor. Bir zamanlar da 98'den vazgeçmem abi, XP de neymiş diyenler vardı. Mac ya da Linux gibi daha akıllı OS lara geçmeyecekseniz, bari vistaya geçin. Saygılarımla..

zorla vistaya geceez baskı var üstümüzde!!!

yavaş yavaş vistaya da alışacaz ileriki zamanlarda artık 1 gb ram bile kullanan kalmayacak belkide böylelikle pc kaldırmıyor diyemeceyecez ve pc firmaları vista ile anlaşacak programlar oyunlar vs xp de çalışmayacak bence MECBUREN kullanacaz sonrada xp gibi alışacaz

herzaman diyorum vistaya geçmeyen var mı hala ya şaka gibi:D

xp ne ya çöpe atsan, çöp sevinmez,

yenilikçi olun, herzaman daha iyisini isteyin

Xp ' yi kaldırmazlar daha iyi sürümlerini çıkartırlar..

bence arkadaslar vista daha güzel xp zaten kalkıcak oyle yada boyle ve yenilikçi olun evet herşey başta insana garip gelir ama alışınca vazgeçemezsiniz ve ayrıca şimdiden kurunki vistayı öğrenin çok özelliği var gerçekten. xp nin yenisi çıkacak evet ama xp devri bitiyo update bulamıcaz.

valla bu gidişle kimse durduramaz bu lafımı kimse unutmasın.....

Geri