XP Perfect Sp3 + Driverpacks (Program+Tüm Driverlar Entegreli) DVDİSO

Arkadaşlar bnm pc eski ama varya ilk formatı çaktığımda be nbunu yüklüyorum ve var ya inanınki ulan ekran kartını bile yüklemeden uçuo pc yaa.süper hızlı bu xp

dostum süper bişeye benziyo bu yerel disk D yi ve E yi silmez dimi yüklicem acil cevap yazın lütfenn

bu nasır bir xp ya indirdim vülüs var bunda ya

emeğe teşekkürler ...en kısa zamanda yükleyeceğim.teşekkürler...

harika birşeye benziyor yalnız benim ana kartın markası gigabyt, ekran kartım nvidia ve işlemcim intel pentium4 inside acaba icindeki driverler uyarmı

kardeş mümkünse hoffiline fileverseye yukleyebilirmisin bu rapid de sorun var siteye baglanmıyor yoksada sagol

Selam öncelikle emeği geçen herkese teşekkürler..

önceki postlarda hatalar söylenmiş giderildimi acaba ?

usta gerçekten eline sağlık fakat ekran kartı soru işareti var ekran kartlarını yüklemiyormu usta cevabını bekliyorum kolay gelsin

dostum gözünü sevim nasıl yazılınca CD'den önyüklemek için herhangi bir tuşa basın yazısı gelicek ben bi türlü çözemedim seden acil cevap bekliyorum

Boşuna indirmeyin iyi güzel açmışsında konunu iso dosyası cıkacak diyorsun nrg dosyası cıkıyor onu iso yapıyorsun dvd ye yazdırıyorsun ama alakası yok format cdsi ile boşuna zamanda harcamayın dvd de. iyi paylaşımlar..

teşekkürler, indirdim sorunsuz çalışıyor. otomatik güncellemeye gerek var mı yine de. kurulduğunda kapalı vaziyette.

kurulumda hata verio bu. boşu boşuna indirdim....

çok teşekkürler ama rapide ilave olarak birde hotfile olsaydı çok iyi olurdu

indirmek kolayda arkadaşlar indirdikten sonra nasıl cd veya dvd yapıcaz.bu konuda bana yardımcı olacak biri var mı.ben ilk defa deniyorum.iso dosyası falan diyorlar ama.tam bi öğretin şu işi bana..sevgiler

linkler ölü kardeş birde hotfilden olsa sper olurdu

Geri