Xp Pack 3 Kullanan Varmı? Memnunmusunuz..

ben ilk çıktığından beri kullanıyorum, hiç bi sorun yok, ne yavaşlama var ne de başka bi problem, ama normalden bi farkı da yok pek değişsen bşey göremedim ben. mesela tanıtımda ağdaki vista bilgisayarları tanıyabilme felan yazıyordu ama ben hala ağımdaki vista bilgisayarı göremiyorum ağ bağlantısından...

bende çok iyi vistadan hızlı ve kolay

bende yeni yükledim ama eskisine nazaran bi fark göremedim

benim skystar2 tv kartimi kurdurtmadi ie 7 güncellemesini türkce yapmama izin vermedi.daha fazla ugrasmadan hemen kaldirdim sp2 nin gözünü seveyim beee

önce sp2 ve sp3 nedir bunu bilmemeiz lazım sp2 kullanıpta bugune kadar güncellemelerini yapan veya xp sine sp3 entegre eden arasında ben pek bi fark görmuyorum sp3 dediğimiz şey sp2 nin ilk ilan edildiğinden bu gune kadar olan butun güncellemerin toplu halde aket olarak kullanıcılara snulmuş halidir pc nin hızını veya buna benzer bir özelliğini güncelleştirmelere göre ancak etkiler onun dışında başka bi espirisi yok ben sp3 ü entegre ettim ve cd mide bu şekilde hazıladım tekrar tekrar formatladığımda onca guncellemeyi bi dah bi daha yapmama gerek kalmıyor

yeni programlar eklenmişmi???? dış görünümde değişiklik varmııı???

evet arkadaş ben memnunum sp3 den iki ayı gecti hiç sorun olmadı

pack 3 bir coks eyde hata vermesıne sebebıyet verıor pc nın kasperskyı bıle kurarken sorun yaratıor sp 2 en guzelı sp3 için bıraz zaman gecmelı programlar ona gore evrım gecırmelı

sp3 kurmadan once temiz bi format atin farki goreceksiniz emin olun cok daha stabil ve hizli,ag daki vistalarida gorebilmeniz icin mecburi

ben tam dün sp3 kurdum vistadan hızlı ama daha tam deneyemedin:melek

Geri