Xp Pack 3 Kullanan Varmı? Memnunmusunuz..

BuNaLım

Bunalım
Reaction score
0
Pack 3 Kuran Arkadaşlar Pack 3 Den Memnummu Ben Kurdum Burdan Indırdım Fazla Begenmedım.. pack 2 kadar hızlı diil.. sızde boyle sorunlar varmı hız konusunda msjlarınızı beklıyorum

ben de kullanıyorum pek bi fark göremedim.bi sorunum da yok şimdilik.
hızda da pek fazla bişey değişmedi ama kesinlikle yavaş değil.

bende msnyı alttta ustte alınca sıyah ekran gelıyo kasma oluyo..:Snormalmı bu çok bagırıyo makınemdede 2 gb rm var core 2 duo işlemci.2.2

ßende dün kurdum güncelledim.. ßende pek bi fark göremedim hızda.. bildiğimiz windows =)

Bende kurdum vlla hızda anormal bir durum yok güzel yanı artık vista pc ler işle sorunsuz ağ yapabiliyorum teoride tabi sadece ağda benim pc'mi görüyolar ağ yapmayı denemedim ama sorun ve yavaşlama yok...zaten geyet hızlı daha da hızlanmasını beklemiyordum sorunda yaşamadığımı düşünürsek göremediğim hatalrın düzeltilmesinden başka bişey beklemiyodudum kısacası.

Bende kurdum ama hızda hiç değişiklik olmadı senin dediğn gibi siyah ekran bana da bir ikikez geldi sonra kendiliğinden tekrar düzeldi

Ben kullanmadım ama kasma yapacagını sanmıorum sonucta sp3 adı ustunde senın hızınla alakalı bısı degıldır bence degısen mplayer gıbı prog.ları acarken bıraz gecıkme yasabılırsın ama sende 2 gb dıosun ondan bısı var dostum bende 256 ram var :D tozunu attıorum sp2 nın :D

sitede aratırsanız entegreli bir şekli eklendi yanılmıyorsam.

bende çok iyi uçak gibi süper oldu

SP 3 den hız beklemek boşuna :D
Sadece güvenlik yamaları ve ağ güvenliği üzerine
güncelleştirmeler içeriyor. yükledikten 1 hafta sonra pc çöktü :)
kesinlikle tawsiye etmem

ben kurdum dai...ama bi farklılık göremedim uzak masaüstü bağlantısında bi deişikler war sanki..bide xp-vista arası ağ bağlantıları sorunu kalkmıs die duydum ben duyduysam doorudur zati :D bide kotalı olan arkadaşlar için ilaç gibi...normalde sp2 de güncelleştirmeler el yakıodu...ama tüm güncelleştirmelerin tek bi pakette olması kotalı we kotasız tüm arkadaşları sewindirdi...

pack3 şimdiye kadar çıkmış bütün yamaları içeren genel bir derleme arkadaşlar. bunun dışında yalnızca birkaçtane yeni yama var içinde. o yüzden bişey farkettirmesi pek mümkün değil!

sp3 yükleyince bazı vista pack'ler filan çalışmaz oldu eski görünüme geri döndü xp. ama tekrar vista teması yapmak için Vista Inspirat 2.1'i nternetten ücretsiz indirip kurdum oldu. sp3 uyumluymuş.
Böyle bi sorun yaşayan olursa bilgisine...

Ama xp sp3 yüklediğimden beri PC sorunsuz çalışıyor. sp3 çıkar çıkmaz indirip yükledim ve o günden beri yaklaşık 4 aydır hiç format atmadım. Kaldı ki yaklaşık ayda bir kez format atardım pc'ye. Galiba daha kararlı oldu ve zamanla yavaşlama olmuyor artık. O yüzden tavsiye ediyorum. Bence iyidir.

ben gözle görülür hiçbir fark göremedim... ne hız da ne görsellikte...yalnız tema varsa temayı bozuyor tekrar kurmalısınız

benim makinede yavaşladı biraz ramle mi alakalı= benim makinede başka sorunda olabilir bilemiyorum. service pack3 xp pro için şuanda gördüğüm makineyi kasıyor gibi sanki... iyi haftalar...

Tam Aksine sp2 daha yavaştı bu sp2 ye nazaran daha hızlı tavsiye ederim..

Geri