xp orjinal yapmaa sorunu

hewl

New member
Reaction score
0
arkadaslar iyi bayramlar benim sorunum su,daha önce windows ilaçlar diye pro.indirrdim ve xp yiorjinal yaptım ancak süre sonra güvenlik açıgı.....çıktıktan sonraa tekrar deneyeyim dedim ilaçlara tıkladıgımda arşıv tanınmıyor veya hasarlı yazısı çıktı şimdi neyapsam indiremiyorumdaa lütfen yardım

baba indir legal xpyi sorun çozulur ya bu işletim sistemleri belli bi süreden sonra sapıtıyor bence format at ole dene

walla abicim kim ne derse desin bende olmuyo legal xp felan çalışımıyo artı yeni bir işlewtim sistemi yapamayı bilmiyosan işletim sistemi yapan birini nasıl kandırabilirsin bileem bence3 sorun çözülmez eger hani olurda sorunun çözülürse banada bi haber ver bende sorunumu halledim şimdiden teşekürler

Aynı sorunları bende yaşadım.Sebep belli güncellemeler.IE,Windows M Player,W liwe messenge gibi pro.ların güncellemelerini indirirken size yeni izleme programları göndererek sizin Widoswsunuzun legel veye illegalolduğunu sorguluyorlar.Eğer illegalse size durmadan uyarı gönderip sizi adeta bloke ediyorlar aynı sorunu bende yaşadım.Forumlardan indirdiğim programlarla serial değiştiremeyince güncellemeleri kapattım.Şimdilerde de gelen güncellemelri yüklemiyorum hiçbir sorunum yok.

Aynı sorunları bende yaşadım.Sebep belli güncellemeler.IE,Windows M Player,W liwe messenge gibi pro.ların güncellemelerini indirirken size yeni izleme programları göndererek sizin Widoswsunuzun legel veye illegalolduğunu sorguluyorlar.Eğer illegalse size durmadan uyarı gönderip sizi adeta bloke ediyorlar aynı sorunu bende yaşadım.Forumlardan indirdiğim programlarla serial değiştiremeyince güncellemeleri kapattım.Şimdilerde de gelen güncellemelri yüklemiyorum hiçbir sorunum yok.

aynı sorun bendede oldu mecburen güncellemeleri kapattım olmuyor ,microsoft muhtemelen yeni bir ajan programla engelliyor legal yapmayı...

yapalım bakalım. çalışıyomu,

olmadı dosya bulunamadı diyor...

Geri