XP mi? Vista mı?

XP mi? Vista mı?

• Kullanılan toplam oy
    139

bcukur

New member
Reaction score
0
Evet Neredeyse hiçBirimizN aLısamadıqı vista we yıLLarca aLıstıqımız XP :D

vistaya daa çabk aLştm şahseN :D:melek:

kesinlikle xp.xp ilk ciktigi yillarda cok elestirilmisti ama vistayi gordukten sonra herkes hayal kirikligi yasadi.microsoft xp ile ilgili bize bir problem yaratacak gibime geliyor yoksa zararlari cok buyuk olacak tanidigim hic kimse xpden vaz gecmiyor.

Kullanış olarak xp ama temalarda vista ...

Çıık ikiside değil microsoft'un son gözdesi win 7 bence tabi : )..ama soruya dönecek olursak vista derim
yinede xp ye torun bile geldi hani biraz o yönden de bakmak gerek zaten bir ayağıda çukurda bu gün yarın yolcu : )..

ben herkesin saygısına saygı duyarım zevkmeselesi görüşmeselesi ama bence xp vistanın görünümüü içimi karartıyor ağar en ii sistemde bile yavaş
temalarda pc i kasıyo ve dandik bence hem hız hemde kullanış açısından xp yi şuan geride bırakamaz

tabiki vista sxe sorununun düzelmesinden sonra vista ile aramızda hiçbir sorun kalmadı biraz çağa ayak uydurmak lazım

İşin gerçeği aslında xp diye bir işletim sistemi de yok.
Windows2000 var xp nin ilk çıktığındaki çekirdeği 2000 çekirdeği ile çok yakındı.
xp ile 2000 arasındaki fark xp ye servicepack 2 de yapılan değişikliklerden daha az.
Görselliği için xp kullanıyorum.

2 saat önce pc ye XP SP3 kurdum :) Vista var kurmuyorum:hh?

Vista TaßiKi ;)

kullanmayı bilen vista yı daha çabuk alışır ben şahsen vista kullanıyorum ve memnunum

Geri