arkadaşlar ben bu lisans muhabbeti hakkında yazdığınız herşeyi teker teker üşenmeden okudum
geçen sene çalıştığım firmaya bi mail gelmişti BSAdan ama maillla kaldı herşey gelen giden olmadı yani..
ev kullanıcısı için böyle bi uygulama yapabileceklerini sanmıyorum.
her yeni sürümle fiyatlar artıyo zaten bunuda anlayabilmiş değilim...
bide ürün destek süresi diye bi zıkkım çıkartmışlar adamlar 5 yıldan sonra ürüne destek vermiyoz diyolar... ben bu darlıkta çıkarcam sadece windowsa 150$ vercem ofis fiyatlarından hiç bahsetmiyom o daha yüksek zaten... adam 5 yıl sonra ben senin ürününe destek vermiyom dicek...
bence microsoftun bu olaya bi açıklama getirmesi lazım...
tamam birileri uğraşıyo işletim sistemi yazıyo bizde kullanıyoz (öyle yada böyle...) ama bu kadar çok hata veren bi işletim sistemi için 150$ı vermek benim vicdanımı sızlatır..
en basitini sölim isteyen arkadaşlar denesin easy recovery hdd kurtarma programını yükleyin ve vindowsunuz orjinalse aktivasyon problemiyle karşılaşın... bir gün içerisinde 6 kere sistem kurun ve aktivasyon yapın sonra o keyi 7. kere aktive edemeyin...
böyle problemler yaşamaktansa elimde lisans olmasına rağmen kaçak keylerle windows kurmayı ve aktivasyon cracklerini kullanmaya devam etmeyi tercih ederim....