xp instaliren sorun

enata

New member
Reaction score
0
slm arkadaslar xp pro yeni yukledim internetten indirdigim hic bir programi kuramiyorum aynen su yazi geliyo "Error launching instaler" ne yapmam lazim biraz ayrintili anlatirsaniz sevinirim eeee cahillik basa bella

Download details: Windows Installer 3.1 Redistributable

bunu yükleyiniz.
Sonra denetim masası\servisler hizmetler den windows installer i bulup otomatik çalıştırılır yapın.

Sağ tıklayıp otomatik seçin.

Sonrasında yeniden başlatın makineyi.

Bu durumdan sonra bölge ayarları ile oynamayiniz.

Bu sorun genelde yeni yüklenmiş işletim sisteminin güncelleşmemesinden kaynaklanıyor.

Format attıktan sora bilgisayari güncellemeseniz eğer msn, mozilla vb. gibi programları yükleyemessiniz.

Sadece bununlada kalmıyor. Eğer bölge ayarları ile oynarsaniz yine bu sorun ortaya çikar.

Onun çözümüde şudur:denetim masası/ bolge ve dil secenekleri/ gelişmiş sekmesi/ turkce secilmesidir.

kolayliklar,

tsk ler dostum ama olmuyor bir turlü windows dan indiriyorum ama onu bile kurmuyor pfand yok bulunamiyor diyor ne yapcami sasirdim

o zaman xp niz bozuk yeni bir tane indirin orjinal sp2 veya sp3 olsun.

ultaxp,megaxp,bilmemne xp gibi şeyleri indirip kurmayin.

aslina bakarsan bende tam tersi oldu dun senin bana söylediklerini yapip karsiligini alamayinca bende gene bu forumda sabit sekilde duran " Perfect XP Format CD Edition 2010 V.1" indirdim windows danda gecti sorunsuzda calisiyor simdilik bundan oncekileri orjinal xp idi güya creklerde calisiyordu.ilgilendigin icin tskler

Geri