xp de sorun için yardım

midgard

New member
Reaction score
0
arkadaşlar sorunun nerden olduğunu anlayamadım. o yüzden bu bölüme yazıyorum. bilgisayar mükemel bir şekilde çalışıyor ama biraz fazla vakit geçirince ya da fotoğraflarda biraz fazla takılınca ekran da takılıyor ve resimlerdeki gibi oluyor. acaba bu sorun nerden geliyor ve çözümü varmı?

kardes herhalde transformation pack kullaniyorsun+ ilginc oyunlar var mi bilgisayarinda(dos ortaminda calisan vs...)

ilk aklima gelen asiri isinma oldu,
sanki donusum paketinde bir problem var ve makineyi fazla zorluyor gibi duruyor,
kaldirip bir stabillligini kontrol edermisin?programi kaldirinca duzgun calisacak mi sicaklik kac derecelerde dolsacak... gibi

ikinci olarak oyun oldu acikcasi, dos ortami oynularina benzer oyunlar vardir,
:durdurunabaza koyun mesela:durdurun

genel itibari ile budur,

ekran karti ve sistem sicakligini kontrol et...
gerekirse temzilik yap ve fanlar normal calisiyor mu kontrol et...

kolay gelsin

resımler cok kucuk net gorunmuyokı bakalım

transformation pack bu bende yok. dos ortamında çalışan oyun mu bilmem ama bende pek oyuna yok. motogp demo var. bir de okey, kızma birader , hafıza oyunları gibi oyunlar var. ben şimdi pclock diye bir programdan şüpheleniyorum. çünkü onu kaldırdıktan sonra bunu yapmaz oldu.
ilginiz için çok teşekkürler. ayrıca nedimburak arkadaşım resimlerin küçük olduğunu söylemişsin. üzerine bir kez tıklaman yeterli. teşekkürler

transformation pack derken tema programlarindan bahsetmistim, resimlerden kullaniyormus gibi gorunuyor, bu yuzden soylemistim

soyledigim tarz daoyunlar, tmalarda problem meydana getiriyor,
o yuzden bu sekilde bir yorum yapmistim

sorun hallolduguna gore gecmis olsun

kolay gelsin

Geri