www.tuzlukahve.com 1 Ekimde geliyoruz

Reaction score
0
ben başlığı anca burada değiştirdim. biliyom ki başlıkta url yasaq. ama ozman diildi.

Selam dostlar,
1 Ekim'de hayatımıza yeni bir renk gelecek. Her yeni site zaten bunları söylüyor değil mi? Ama tuzlukahve.com ailesi bütün kullanıcıların aktif rol oynadığı bir platform oluşturmak için çabalıyor...
Bizimle birlikte Türk Gençliğini aydınlatacak dostlara sesleniyoruz!
Düşünsenize;
Bütün kullanıcıların tamamen doğru kişisel bilgilerinin bulunduğu üyelere özel bir bölümün;
Bütün ziyaretçi ve üyelerin yazılarının yayınlandığı, resim, şiir, beste ve güftelerinin sergilendiği sayfaların;
Bütün haber ve yorumların tamamen gerçekleri yansıttığı; din, dil, ırk ayrımı yapılmayan, siyasetin ve fanatizmin giremediği bir platformun ve forumun;
Kadınların erkeklere "öcü", erkeklerin kadınlara sex objesi olarak bakmadıkları dostluk ortamının;
Bütün ziyaretçi ve üyelerin (hangi konuda olursa olsun) ihtiyaçlarına cevap vermek için uğraşan bir ekibin olduğu bir dünya...
Yukarıda saydığımız yenilikleri eklersek, acaba bizi fazla abartmış olur muyuz?
www.tuzlukahve.com
1 Ekim 2005'i bekleyin...
iletişim : [email protected]
... bize bu fırsatı vertiği verdiği için hackhell ailesine teşekkürlerimizi borç biliriz.

Hade bakalım güzel bir site geliyor demek ki. hayırlı olsun. açıklamalar da güzelmiş..

hayırlısı olsun ziyaretine geliriz bi ara...............

lem bi baqtım maziye şöyle. 10 ağustos 2005 tarihindeymiş hh ile tanışmam. işte ilk mesajım bu. REKLAM yapmaya gelmişim belli ki :D şimdide REKLAM yapıom zaten, ama birde nostalji kokuyor. gerçi şimdi öyle ilk mesajda reklam hh'de de yasaq, ama o zamanlar değildi! "ilk mesajında reklama gelmişin, al sana bann'ın kralı" şeklinde tepki alsaydım, belki hh'yi de sevmeyecektim. evet ilk mesajımda REKLAM yaptım ama şimdi baqıyorumda az zaman geçmemiş burda.
aslında biraz daha açık ve sabırlı olsak; daha başka faydalı üyeler kazanamaz mıyız? ( sankim ben çok yararlıyım yaaa... ondan söölüyom)
Site tanıtımını belli bir formata sadık kalmak şartıyla sertbest bırakalım bence.

Geri