www.izmirarkadas.net arkadaşlık scripti full orjinal bedava..

tmrsk

New member
Reaction score
0
Mrb arkadaşlar,
AEdating scriptinin geliştirilmiş ücretsiz versiyonu. www.boonex.com sitesine üye oluyorsunuz. daha sonra dolphin arkadaşlık scritinin ücretsiz lisansını alıyorsunuz. ve sitede scripti indiriyorsunuz .. hiç bir problemi yok . sorunsuz çalışıyor. ben www.izmirarkadas.net sitesine kurdum canlı izleyebilirsiniz..

Site özellikleri boonex com dan alıntıdır..ingilizce buyrun:

You are always a few steps ahead with Dolphin because it has the world's largest list of features, supported modules and available modifications. Just a few of the many features include:

* personal blogs
* events by users New!
* speed dating & moderators
* drag&drop index compose
* media gallery
* Gmail like mailbox
* mp3 upload
* multiple payment providers
* multiple languages
* rate photos (hot or not)

* hot list & black list
* rate and comment profiles
* friends lists social network
* French, German, Russian,
Netherlands, Spanish
Languages (for premiums) New!
* affiliate system, member as affiliate
* customizable profiles like Myspace.com
* membership type management
* and so much more

Türkçe dil boonex in forum bölümünden bulabilirsiniz.. Ancak bu son sürümde database üzerinden dil dosyasını alıyor. Siteyi ilk kurduğunuzda yönetici sayfasından yeni dil oluştur diyip türkçe kod ayarlarını yapıyorsunuz..
daha sonra sağlam olsun diyorsanız sql dosyasını türkçe çevirisini yine yönetim bölümünden yapabilirsiniz.. veya ingilizce dil dosyasını türkçeye çevirebilirsiniz Aman dikkat çevirdikten sonra yönetim bölümünden dil ayarlarını kurcalarken databaseden yine türkçe dil dosyasını ingilizce içeriğe çevirbiliyor. o yüzden ben database üzerinden bayaa bi uğraştım çeviriyi yaptım.. Çok iyi bir script. türkçe çevirisi için için biraz uğraşırsanız memnun kalırsınız....

TopRammm

paylaşım icin sağolasın ama daha önce verildi.

Güzel Reklam yaptın :) izmirli olarak sana bu yakışırdı uyanık :D

ama bu aedatingin başka bir sitesi ve dikkat edersen daha gelişmişi bu deil shark var orda dolphin deneme sürümü gibi bişey gelişmiş deil yani

Bunun Sen Lang dosyasını paylaşsan daha makbul :cool:

arkadaşım eger paylaşım yapmak istersen senin sitenin yani scriğtin türkçesini direk yayınla db ni boşalt yayınla olmaz mı ?

Bencede Arkadaşım bunun tr lang dosyasını paylaşırsan çok makbule geçer:D

tr lang beklıyoz :D

arkadaslar gibi bende bekliyorum lang dosyasini.. paylasirsan cok makbule gecer.:goz:

orjinal sitede baktım tr dosyası yok arkadaş kendi mi çevirdi yoksa dil dosyasını mı buldu acaba ?

Arkadaşım burada dil dosyasını yayınlar san çok sevinirim teşekkür ler paylaşımın için...

yok arkadaş. 12 tane foruma baktım aynı rumuzla aynı şekilde topic açıyor.

bence reklam yapıyor bu. türkçe dil dosyasını yayınlayacağıda yok bu arkadaşın..

ayrıca dolphin 5.2 bir işe yaramaz. pek özelliği yok
:eek:ut:

bana reklam yapsa ne olur yapmasa ne olur kaç kere girecem adamın sitesine ya :)
verecekse versin dil dosyasını yoksa adminden rica edelim konuyu silsin

sallayın bu sistemleri yaw
kaçınız böle site açıcaksınız:)
piyasada kaçtane böle site var iş yapmaski :)

yane ama adamin ortaya bir laf atip gitmesi onemli olan insallah dedikleri yaparda bizim yuzumuzu kara cikarir

mrb arkadaşlar,
3 gün ilgilenmedik forumlarla maşşallah bayaa güzel yorumlar yapılmış.
Yanılmıyorsam burası bir paylaşım forumu , insanların bilgilerini yönlerdirdiği, yeni açılımlara ulaştığı bir alan. Bende burada bir anahtar veriim dedim. Ama ne yazıkki kadir kıymet bilinmiyor.

Yaklaşık 3 ay boyunca fırsat buldukça bu dating scriplerini araştırdım . Hemen hepsini denemişimdir herhalde. Hemde tüm sayfalarındaki kodlamalara kadar.

Birçoğu işe yaramaz yok 59100 ler yok kalbimde comlar hepsinin açığı var kimi siteyi full veriyormuş gibi gösterip üye kayıtlarını kendi sitelerine yönlendirmiş kimisinin database leri sorunlu çoğununda sitenizi hacklemeye müsait yapısı var.

Aralarında en iyileri yine free olarak dağıtılan orjinal siteler..

Osdate free olarak dağıtılanlarda en çok bilileni.. fena değil basit yalın ama içerik bakımından zayıf kalmış geldi bana.. tatmin edici değil özellikleri açısından

PHPizabi oldukça güzel doyurucu özelliği var içerik olarak.. yanlız script ağır çalışıyor
bu zamanlarda daha hızlı bir formatını yayınlayacaklardı Alicia diye ama halen ses yok

AEdating in null versiyonlarını bulabilirsiniz ama hepsi sorunlu. Rusyadan bile buldum şu güvenlik resmi sorunu nu onlar bile çözememiş. Oldukça güzel bi script ama ücretli olanını kullanmanız en sağlamı olacak..

Gelelim bizim Boonex teki Dolphin e hangi özellikleri bu scripti biliyorum diyen arkadaşlara yetmedi anlayamadım. Farklı amaçlardaki 3 tip chat özelliğinden tutun kişisel blog sayfalarına, kişiye özel galeri " film, foto, ses" sayfalarına, her üye için özel mail kutusuna, üyenin tüm işlemleri için detaylı rapor sayfasına, tam otomatik mail sistemine kadar herşey var. Dediğim gibi onlarca script denedim bence en iyisi bu. Bu noktada eleştri yapacaksanız ama bilinçli eyvallah.

Ama üstüne alınanan alınsın laf olsun diye saçma sapan eleştri yapılmış. Şimdi bakalım neler denmiş. İzmirli değil istanbulluyum izmirde yaşıyorum "uyanık olmakla ne alakası varsa" Aynı sitede bahsedilen Shark admin yönetimiyle ilgili bikaç eklentiden ibaret istatistiki bilgiler arama motorları ile ilgili araçlar gibi.. bu aşamada benim için gereksiz bu script..

Reklam yapıyor derken biraz mantıklı düşününde öyle yazın böyle diyen arkadaşlar..Allahaşkına webtasarımcısı ve adayları olan kişiler benim sitenin potansiyel müşterisimidir. Hedef kitlemi tanıtım için farklı yerlerde ararım ki bu yüzden resmi olarak 10 gün önce açtığım site üye olarak 500 e yaklaştı..
bir arkadaşta 12 forum sitesinde görmüş bu yazının aynısını maşallah. Ben 3 forumda yayınladım bu yazıyı diğer 9 unu bildirsinde bakiim bende merak ettim bak şimdi...

Lang dosyasını isteyen arkadaşlar detaylı yazmamışım kusura bakmayın .. lang dosyası orjinal sitede forumda vardı yanılmıyorsam cankuş isimli bir üye yapmıştı. Baktım kaldırmış hakkaten ama tam bir çeviri değildi. Asıl problem şu son versiyonda lang dosyasıyla çalışırsanız admin bölümünde lang ayarları ile en ufak bi problemde türkçe langin içeriğini ingilizceye çeviriyor. Amaç database üzerinden bu lang i geliştirmek. SQL dosyanızdan çeviriyi yapacaksınız veya riske girip lang dosyasıyla çalışacaksınız. Ben 2 yıldır webtasarımı işi yapıyorum mesleğim bu geçimimi bu meslek ile sağlıyorum. Öğrenme aşamasında gecemi gündüzüme kattım. Özellikle forumlardan çok şey öğrendim. Basit bir PHP kodu hatasını yeri geldi 3 günde çözdüm. Ama sonuçta büyük emek ve zaman harcayarak bu işi öğrendim. Ve şunuda öğrendim hiçbirşey armut piş ağzıma düş değil. Ben burada bu tip dating script isteyenlere araştırmalarım sonucu kullandığım scripti tavsiye ediyorum ve canlı linkini örnek gösteriyorum. Diğer yazdığım 2 forumda böyle tepkiler gelmemişti. "Hadee langi gönder " falan gibi. 34 yaşındayım bu tip muhabbetlerle konunun boş boş uzamasını istemiyorum. Bu yazıyla beraber herhalde dating scripleri hakkında biraz bilgi verebilmişimdir. Bu konuyla ilgili başka cevap yazmayacağım yine "kardeşim lang dosyasını vermemişin" gibi cevaplar yazarak konuyu uzatmayalım ... lütfen biraz emek ve emeğe saygı..

Bu arada teşekür edenlere bende çok teşekkür ederim

peki gelip orjinal scritpi burda neden diyon

dostum peki hatalı olan dil dosyasını verirmsin senin aldıgın hani hazır bizde emek gosterip yapabiliriz o zmn ?

arakdasım sende bızle lang dosyasını paylasırsan sevınırım
sonucta paylasım yerı burası bı ıyılık yapmıssan tam yapta bıze kuralım bu scrpiti. lang dosyanı sabırsızlıkla beklıyoum kolay gelsın

Arkadaslar bu scriptin tr dil dosyasi olsa ne oclakki bu tur yabanci scriptler sadece english karakterleri kabul ediyor turkce karakter yazdiginizda sacma sapan karakterler cikariyor yerine anlicaniz bu olayi nasil cozulmesi gerektigini bende cozemedim birde php den anliyorum :)

arkadasim indir ve kendin cevirmelisin dili cünki ben almanca diline cevirdim ve calisiyor sorunsus biras ugras

ya reklam yaptı giiti işte kısacası bu bu laflar reklam kokan laflar sizin gibi gençlleri bu forumda daha çok görmek istiyoruz :) banlayın gitisin bu adamı ya

tmrsk' Alıntı:
mrb arkadaşlar,
3 gün ilgilenmedik forumlarla maşşallah bayaa güzel yorumlar yapılmış.
Yanılmıyorsam burası bir paylaşım forumu , insanların bilgilerini yönlerdirdiği, yeni açılımlara ulaştığı bir alan. Bende burada bir anahtar veriim dedim. Ama ne yazıkki kadir kıymet bilinmiyor.

Yaklaşık 3 ay boyunca fırsat buldukça bu dating scriplerini araştırdım . Hemen hepsini denemişimdir herhalde. Hemde tüm sayfalarındaki kodlamalara kadar.

Birçoğu işe yaramaz yok 59100 ler yok kalbimde comlar hepsinin açığı var kimi siteyi full veriyormuş gibi gösterip üye kayıtlarını kendi sitelerine yönlendirmiş kimisinin database leri sorunlu çoğununda sitenizi hacklemeye müsait yapısı var.

Aralarında en iyileri yine free olarak dağıtılan orjinal siteler..

Osdate free olarak dağıtılanlarda en çok bilileni.. fena değil basit yalın ama içerik bakımından zayıf kalmış geldi bana.. tatmin edici değil özellikleri açısından

PHPizabi oldukça güzel doyurucu özelliği var içerik olarak.. yanlız script ağır çalışıyor
bu zamanlarda daha hızlı bir formatını yayınlayacaklardı Alicia diye ama halen ses yok

AEdating in null versiyonlarını bulabilirsiniz ama hepsi sorunlu. Rusyadan bile buldum şu güvenlik resmi sorunu nu onlar bile çözememiş. Oldukça güzel bi script ama ücretli olanını kullanmanız en sağlamı olacak..

Gelelim bizim Boonex teki Dolphin e hangi özellikleri bu scripti biliyorum diyen arkadaşlara yetmedi anlayamadım. Farklı amaçlardaki 3 tip chat özelliğinden tutun kişisel blog sayfalarına, kişiye özel galeri " film, foto, ses" sayfalarına, her üye için özel mail kutusuna, üyenin tüm işlemleri için detaylı rapor sayfasına, tam otomatik mail sistemine kadar herşey var. Dediğim gibi onlarca script denedim bence en iyisi bu. Bu noktada eleştri yapacaksanız ama bilinçli eyvallah.

Ama üstüne alınanan alınsın laf olsun diye saçma sapan eleştri yapılmış. Şimdi bakalım neler denmiş. İzmirli değil istanbulluyum izmirde yaşıyorum "uyanık olmakla ne alakası varsa" Aynı sitede bahsedilen Shark admin yönetimiyle ilgili bikaç eklentiden ibaret istatistiki bilgiler arama motorları ile ilgili araçlar gibi.. bu aşamada benim için gereksiz bu script..

Reklam yapıyor derken biraz mantıklı düşününde öyle yazın böyle diyen arkadaşlar..Allahaşkına webtasarımcısı ve adayları olan kişiler benim sitenin potansiyel müşterisimidir. Hedef kitlemi tanıtım için farklı yerlerde ararım ki bu yüzden resmi olarak 10 gün önce açtığım site üye olarak 500 e yaklaştı..
bir arkadaşta 12 forum sitesinde görmüş bu yazının aynısını maşallah. Ben 3 forumda yayınladım bu yazıyı diğer 9 unu bildirsinde bakiim bende merak ettim bak şimdi...

Lang dosyasını isteyen arkadaşlar detaylı yazmamışım kusura bakmayın .. lang dosyası orjinal sitede forumda vardı yanılmıyorsam cankuş isimli bir üye yapmıştı. Baktım kaldırmış hakkaten ama tam bir çeviri değildi. Asıl problem şu son versiyonda lang dosyasıyla çalışırsanız admin bölümünde lang ayarları ile en ufak bi problemde türkçe langin içeriğini ingilizceye çeviriyor. Amaç database üzerinden bu lang i geliştirmek. SQL dosyanızdan çeviriyi yapacaksınız veya riske girip lang dosyasıyla çalışacaksınız. Ben 2 yıldır webtasarımı işi yapıyorum mesleğim bu geçimimi bu meslek ile sağlıyorum. Öğrenme aşamasında gecemi gündüzüme kattım. Özellikle forumlardan çok şey öğrendim. Basit bir PHP kodu hatasını yeri geldi 3 günde çözdüm. Ama sonuçta büyük emek ve zaman harcayarak bu işi öğrendim. Ve şunuda öğrendim hiçbirşey armut piş ağzıma düş değil. Ben burada bu tip dating script isteyenlere araştırmalarım sonucu kullandığım scripti tavsiye ediyorum ve canlı linkini örnek gösteriyorum. Diğer yazdığım 2 forumda böyle tepkiler gelmemişti. "Hadee langi gönder " falan gibi. 34 yaşındayım bu tip muhabbetlerle konunun boş boş uzamasını istemiyorum. Bu yazıyla beraber herhalde dating scripleri hakkında biraz bilgi verebilmişimdir. Bu konuyla ilgili başka cevap yazmayacağım yine "kardeşim lang dosyasını vermemişin" gibi cevaplar yazarak konuyu uzatmayalım ... lütfen biraz emek ve emeğe saygı..

Bu arada teşekür edenlere bende çok teşekkür ederim

arkadaşa katılıyorum :goz:

Geri