www.hackhell.com sitesine bağlanır bağlanmaz virüs ile karşılaşıyorum(yeniden açıldı

Bu AVG böyle :D
Kendi programını bile virüs olarak gösterse hiç şaşmam :hhmanD

Kaspersky kullanıyorum ve Birsorun yok

banada bi el isareti geliyor arkadaslar:Dmavi bir el cikiyor arasira,firewall ayarlari falan filan diyor yahu ne is:saskin

Acaba Hackhell isminde Hack geçtiği için engelliyor olabilir mi :D

Off be kardeşim ne kadar sıkmışsınız konuyu bende AVG kullanıyorum virüs falan yok..

AVG'nin Resident Shell eklentisi Pop-Up Blocker olarak görev yapıyor diyebilirim..Firefox'ta çalıştırın direk yan sayfada reklam çıkıyor.. Ama Internet Explorer'da çalıştırdığınızda AVG virüs varmış gibi size birşey gösteriyor sizde hemen atlıyorsunuz virüs,trojandır odur budur güvenmiyorsanız girmezsiniz hepsi bu..

Ve ayrıca AVG'ye laf atan arkadaşlar .. 98-2006 en iyi virüs tabanında 5. sırada yer aldıqını hatırlatmak isterim..

PRotype' Alıntı:
Off be kardeşim ne kadar sıkmışsınız konuyu bende AVG kullanıyorum virüs falan yok..

AVG'nin Resident Shell eklentisi Pop-Up Blocker olarak görev yapıyor diyebilirim..Firefox'ta çalıştırın direk yan sayfada reklam çıkıyor.. Ama Internet Explorer'da çalıştırdığınızda AVG virüs varmış gibi size birşey gösteriyor sizde hemen atlıyorsunuz virüs,trojandır odur budur güvenmiyorsanız girmezsiniz hepsi bu..

Ve ayrıca AVG'ye laf atan arkadaşlar .. 98-2006 en iyi virüs tabanında 5. sırada yer aldıqını hatırlatmak isterim..

Ben KasperSky kullanıyorum ve de AVG den daha güzel :durdurun

arkadaslardan bazıları baska sıtelerdede var popup kodları onlar nıye cıkarmıyor bu uyarıyı dıyordu herkes popup ıcın kendı becerısı dogrultusunda farklı kodlar yazabılır farklı yontemler kullanabılır. Pıyasada popup kodu olarak 10 larca kod bulabılırsınız. Ama bulduklarınız ya her sayfa refresh edıldıgınde acılır ya sp2 ye takılır yada popup blocker lara yakalanır. Bızım kullandıgımız popup kodu degıldır js dır. Bunun ne artısı var dıycek olursanız ne sp2 ye nede blockerlara takılmaz, her kullanıcıya belırttıgım (5 saat olarak ayarlı) zaman aralıklarında 1 kez acılır. Bazı popup blockerlar js yı tanır acmasını engeller ama sayfada herhangı bır yere tıklandıgında js Popup blocker'ı aşar. vs.... kısacası sızın sagda solda gordugunuz popup kodları ıle bu bir degıldır. Aynı zamanda virus ve turevıde degıldır. Bız burda 2 gunluk bır sıte degılız ve buraya gıren arkadaslar cocuk degıl sızın aklınız alıyormu bızım arka planda kullanıcılarımıza virus yada turevı zararlı bı yazılımı yukletecegımız ?

antivirüs programı tavsiye etmiyorum, pc'yi asıl onlar ele geçiriyo, her adımınızı takip ediyo, bu da pc'de yavaşlamaya sebep oluyo. yaklaşık 7 yıldır pc kullanıyorum, bikaç defa yükledim. internete bağlı olan bi pc ayda bir kez formatlandıktan sonra sorun yok.

abi kaçınnnn çok deli bi virüs var hackhell allahhhhhh

Geri