wupdmger.exe katil olmama az kaldı!!!

Redi

New member
Reaction score
0
Cennetin Uçsuz Bucaksız Bir Köşesinde Herkesin Unu
arkadaşlar bende vista home premium var ancak geçen güne kadar iyi giden sistemim de bir hata belirdi hatada wupdmger.exe durduruldu ve kapatıldı diyo tamam bunda ne var diyebilirsniz ama bu hatayı 2 günde 70 kere aldım yani her 7 8 dakkada bir verio hatayı exe yi arattırdım bulamadım bulsam silicem update ilgili bi exedir diye updatei kapattım olmadı microsofta bildirdim olmadı çözüm yok sonolarak burayayaziim ddm inşallah bna yardım edebilirsnz şimdiden saolun ....

wupdmgr.exe Windows güncelleştirme penceresini açar.

ve anladıgım kadarıyla windows güncelleştirmede bi problem war önceden böyle bi sorunla daha karşılaşmıştım ve bunu denemiştim işe yaramıştı seninde işne yarıyacaktır dene yazıcaklarımı

on zamanlarda Windows Update 'i kullanmak isteyenlerin en sık karşılaştığı hata ve çözüme kavuşturması muhtemel olan öneriler.

1

Başlat-Çalıştır'a girin ve services.msc yazın.

Windows Update'i bularak başlangıç türünü *otomatik* olarak ayarlayın ve kaydedip çıkın.

2

Windows Installer 'ı bularak başlangıç türünü otomatik olarak ayarlayın ve kaydedip çıkın.

3

Arka Plan Akıllı Hizmet Tarayıcısı 'nı bularak başlangıç türünü otomatik olarak ayarlayın ve kaydedip çıkın.

4

Windows Update'e girin ve yükleme seçeneklerini *otomatik* 'ten çıkarın.

5

Başlat-Çalıştır 'a girin ve cmd yazın.

NET STOP WUAUSERV komutunu verin.

C:\Windows\SoftwareDistribution yolunu izleyin ve *SoftwareDistribiton* klasörünün ismini *SDold* olarak değiştirin.

NET START WUAUSERV komutunu verin.

6

Eğer Norton Internet Security 2008 programını kullanıyorsanız aşağıdaki ayarı yapmalısınız.

Settings'e girin.

Personel Firewall 'i seçin.

Configure 'ye tıklayın.

Program Control sekmesine geçin.

Internet Security ve Firewall Options bölümüne geçerek *Application* kısmından *wupdmgr.exe* hizmetini içeri alın.Access özelliğinide *Allow* olarak ayarlayın ve değişikliği onaylayın.

Bu işlemlerin ardından Windows'u tekrar başlatmayı unutmayın.

o dosyanın yedegini buldunmu peki ben xp kullanıyorum eger sende xp kullanıyosan wupdmgr.exe dosyasısnı sana yolluyabilirim:goz:

Geri