Worms 4 Mayhem [ HH ]

canlar12' Alıntı:
valla inanki çalışmıyo şimdi gene denedim ama olmuyor bak resimde koyuyorum şimdi

çok sevdiğim bir oyundur eyer tekrar yükleyebilirseniz mesut ve bahtiyar edersiniz teşekkürler....

Abi cidden calışmıyor, bide bu oyunun 2 part olması ilginç geldi, demomu?:saskin

arkadaslar bende de calısmıyodu ama simdi calısıyo sorunun ne oldugunu bilmiyorum ama pc ye format attıktan sonra bi daha deniyim dedim oldu belki de bozulmus olan bir dll dosyasından dolayı sorun cıkartıyo olabilir ama oyunda sorum yok calısıyo

Biz rapidshareden indirememiştik ben ve başka bir üye, ama sorunu anladım sorun linkleri kopyalarken olmuş, sonundaki .rar kısmını almamışız çünkü link kutuya sığmamış ,ona dikkat ederseniz indirebilirsiniz.

bunu linkler ölmüş diyen canlar 12 ye söylüyom

dostum tek kelime mükemmel paylaşım bakalım linkler çalışacakmı

teşekkür ettim arkadaşım indirdim worms u seviyorum eline emeğine sağlık ;)

arkadasim ellerine saglik hersey cok guzel part 2 indi fakat 1.link olmus yeniler misin?simdiden saol emegine saglik

ok dostum hatami anladim linkler calisiyor haklisin tekrar ellerine emegine saglik fakat bir onceki sayfada bir arkadasin sorununun aynisi bendede var oyuna girdikten sonra worms 4mayhem strike weapon falan yazisi geliyor fakat bir muddet sonra oyundan atiyor kendiliginden acaba ekran karti kaldirmiyor olabilir mi 128mb g-force fx5200 ilgilenirsen sevinirim simdiden saol:D

arkadaşlar bu oyun normalde 14 part haberiniz olsun gerçekten şaşırdım ama indirip bakıcam..

rapl0rd' Alıntı:
oyunu indirdim winrar dan cıkardım unpak dedim sorunsuz bi şekilde calıstı oyunun simgesi falan gelditıklıyorum oyun acılıyor ama use strike weapon falan diye bi yazı cıkınca atıyo oyundan
Bende bu oyunu epey bi önceden bunun gibi ripli fotmatını indirmiştim.. Yukarıdaki arkadaşın söledii sorun aynen bende de war.. Bi arkadaş ekran kartım Nvidia G-Force fx5500 demiş, benimde aynı.. We aynı sorun war.. Ama yinede ekran kartından olucağını sanmıorum..

Ayrıca bi ardadaş bu sorun bilgisayara format atınca düzeldi demiş.. Bende de Crash DAy isimli oyunun riplisinde, çalışmayan oyun formattan sonra çalışmıştı.

Bu rip güzel bişi ama bi gün beni öldürücek :vur

oldcrcdile' Alıntı:
abi süper bişiya saol :D
Bende bu oyunu epey bi önceden bunun gibi ripli fotmatını indirmiştim.. Yukarıdaki arkadaşın söledii sorun aynen bende de war.. Bi arkadaş ekran kartım Nvidia G-Force fx5500 demiş, benimde aynı.. We aynı sorun war.. Ama yinede ekran kartından olucağını sanmıorum..

Ayrıca bi ardadaş bu sorun bilgisayara format atınca düzeldi demiş.. Bende de Crash DAy isimli oyunun riplisinde, çalışmayan oyun formattan sonra çalışmıştı.

ARKADASLAR BU OYUNU CALİSTIRMAK ICIN ILLAHA FORMAT MI ATMAK ZORUNDAYIZ YANI NEDIR?BI BILGISI OLAN VARSA YARDIM EDEBILIR MI LUTFEN?OYUNU COK SEVIYORUM COKTA GUZEL BIR SERI AMA GEL GORKI INDIRDIK CALISMIYOR YARDIM EDIN LUTFEN

walla sorun ne bilmiyorum ama d ye format atmadım c yi sildim ama oyun için degil oyle olması gerekiyo du oldu sonra dedim su oyunu bi daha deniyim denedim bu sefer kurulum daha uzun sürdü oyunun data dosyası falan daha kalabalıklastı oyuna girdim calıstı walla sorun ne tam olarak bilmiyorum ama belki bu .dll dosyalrının bozulmasından kaynaklanıyo olabilir

kardes saol ilgilendigin icin fakat bu dil dosyasi meselesini biraz daha acabilir misin bilgin varsa yani bunu duzeltmek icin format sart mi dil dosyalari falan baska bir sekilde ayarlanmiyor mu duzenlenemiyor mu bi fikrin var mi arkadaslar fikri olanlar yardim edebilirler mi?

Linklerin 2 side Tıkır Tıkır Çalışıyor :vur

Geri