Wordpress Kurulmuyor..

Immortalqame

Atatürkçü
Reaction score
0
Meraba HHA ..
Uğraştım uğraştım yapamadım İlk aklıma gelen her zaman ki gibi HH den yardım İstemek.

Plesk Kontrol Panelli bi host alındı Database Name ve User oluşturdum Word press dosyalarınıda httpdocs içine attım Config dosyasınada ayarları girdim,yazma iznide verdim ama olmuyo site açılmıyo Word press kurulum ekranı veya WP ile ilgili hiç birşey gelmiyor...

HATA BU:

10xcwmu.jpg

Ya sanırım "MySQL hostname" den kaynaklanıyor.
mesela byethost un Mysql adresi sql204.byethost.com
istanbulhost.com un Mysql adresini nerden öğrenebilirim Sorun burdan diye düşünüyorum.

bide Veri Tabanı Sunucuları: Local MySQL sunucusu

Bunu diyo yani Bunların MySQL Adresi Localhost mu ne oluyor?

Söyledim bana Dedi Veri tabanına girip Kullanıcı ve şifre oluşturun Mysql adresi Localhost dedi Bende dediklerini yaptım ama Sayfa Görüntülenmiyor diyo...

gerekLi chmod düzenLemeLerini yaptın mı?eğer yapmadıysan wp-config.php dosyasında gerekLi database biLgiLerini doLdur ve chmod değerini 777 oLarak ayarLa.adres çubuğuna site ismini yazıp kuruLuma başLa.kuruLum bittikten sonra chmod'u eski haLine getir.eğer haLa sayfa görüntüLenemiyor diyorsa yine hizmet aLdığın yere danış.

wp-config.php dosyasını ftpden kntrol ettin mi ? bi bak istersen.. sorun config dosyasıdnda ;) uzantısını, db username ve dbname i oğru yere yazdnmı? küçük ayrıntıları kaçırmışsın ;) KOLAY gelsn olmazsa PM at yardımcı olmaya çalışırım..

Karşına çıkan hatada localhost .com. 'a ulaşılamadı diyor. Yanlışlıkla localhost'tan sonra com yazmışsan bu hatayı vermiş olabilir.

Ftp den wp-config dosyanı kontrol edermisin. Mysql adresi sadece "localhost" olmalı. Zaten hostların %80 'inde bu "localhost"tur.

Herşeyi doğru yazdığımda Siteye bağlanmıyo
Mesela DB Name i Yanlış yazıyım böyle hata veriyor eğer Doğru yazarsam Sayfa Görüntülenmiyor .. İlginc ya

database bilgilerinde hata olmalidir, yani yanlis/eksik bilgi girmissindir prefix i kontrol et

mysql adresi : localhost
database username : veritabanı k adın
database password : kullanıcı adına ait şifre
wp-config-sample.php dosya adınıda wp-config.php olarak deiştir ;)
mysql adresini localhost yazanı değiştirdiğini düşünüyorum bi kontrol et bakalım =)

Geri