WoLfsburg 0-0 BJK [ŞL B Grubu 3. Maçı - Tek BaşLık]

0-0 bitti. nasıl da yenemedik yaa :)

Tebrikler Beşiktaşım

tello bugün çok tutuktu..oyuna ağırlığını veremedi..

herşeye rağmen 1 puan da güzel..

Bjk güzeL oynadı. . .
ÖzeLLikLe Ferrari nerdeyse kusursuz oynadı!

Grafite'nin AtıLması Maçın KırıLma Anıydı, 1 Puanı Bugün Bende Tahmin EtmeyenLerdendim Ama 1 Puan Gerçekten İyi Puan, Şimdi Grafite'nin İstanbuLdaki Maçta Oynamayacak OLacağını Düşünürsek, Beşiktaş Bu Maçı ALırsa Grup Çok ŞeyLere Gebe OLabiLir, Bu Yüzden İstanbuLdaki WoLfsburg Maçı Çok Büyük Önem Kazandı, TebrikLer Beşiktaş...

Grupta Manutd'tan sonra en avantajlı takım bence Beşiktaş, CSKA Manchester'dan puansız döner, biz de kendi evimizde inşallah yeneriz Wolfsburg'u. CSKA o zamana kadar iddiasını yitirmiş olacak bir nevi, çekişme Wolfsburg ile Beşiktaş arasında olur. Herşey olabilir.

fenerli olarak besiktası tebrik ediyorum güzel oynadı bide gol olsaydı cok daha güzel olurdu hem benim adıma( iddaa oynamıstım:D) hem besiktas adına

Allah seni bildiği gibi yapsın Denizli... 90 dakika sahada yürüyen nihata sabırla katlandın.. Serdar özkan Holosko gibi hızlı oyuncuların varken 10 kişi kalmıken wolsburg u köşeye sıkıştırmışken bırakmak ne kadar aptalca.. aferin denizli aferin.. sen bu kafayla şampiyonlar liginde 1 puan daha da alamazsın

yinede 1 puan ıcın tesekkurler bjk ...1 puan 1 puandır

Allah seni bildiği gibi yapsın Denizli... 90 dakika sahada yürüyen nihata sabırla katlandın.. Serdar özkan Holosko gibi hızlı oyuncuların varken 10 kişi kalmıken wolsburg u köşeye sıkıştırmışken bırakmak ne kadar aptalca.. aferin denizli aferin.. sen bu kafayla şampiyonlar liginde 1 puan daha da alamazsın

Holosko sakat değiLmiydi fibuLa kemiği kırıLmıştı en son ?.

60ta tabata alınsa çok farklı olurdu , kırmızı hakemin elindeykende nobre girerdi vs vs ..
daha önce değişiklik gelse , iyi olurdu yani..

ya abi 3 maçtada iyi oynadık gol atamadık bu ne kısmetsizlik. m.u a son dakika golü, cskya şahsi beceriksizlikten yenildik , burdada alabileceğimiz maçı 1 gol atıp alamadık. neyse inşallah önümüzdeki maçları alırız

Valla Beşiktaş güzel oynadı.

Forvet değişikliği biraz erken olsa gol bulabilirdik. Tello'nun da daha erken çıkması gerekiyordu.

Beşiktaş'ın ilk yapacağı şey İstanbul'da Graffite'siz Wolfsburg'u yenmek..

Geri