WoLfsburg 0-0 BJK [ŞL B Grubu 3. Maçı - Tek BaşLık]

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
L-3.jpg

HakemLer :
Roberto Rosetti
Stefano Ayroldi
Paolo Calcagno
Antonio Damato

UEFA_sampiyonlar_ligijpg.png

wolfsburg_home_0607.jpg
vs-1.png
adidas-besiktas-forma-3-300x300.jpg

3l.jpg

Futbol Takımımız, Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. haftasında Vfl Wolfsburg ile oynayacağı maç için bugün (19 Ekim) Almanya'ya gidecek.

Kasımpaşa maçının ardından Pazar gününü izin yaparak geçiren Siyah-Beyazlılarımız, bugün (19 Ekim) saat 11.00'de Ümraniye BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanacak ve öğlen saatlerinde özel bir uçakla Almanya'ya gidecek.

Siyah-Beyazlılarımız, Şampiyonlar Ligi 3. maçında Vfl Wolfsburg ile Çarşamba günü oynayacağı mücadelenin ilk hazırlık çalışmasını da yarın akşam saatlerinde Almanya'da yapacak.

Zor ama galibiyet bekliyorum bu sefer.

Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndaki üçüncü maçında Vfl Wolfsburg ile karşılaşacak olan Takımımız, özel bir uçakla Almanya’ya gitti.

23 kişilik futbolcu kafilesine Genel Sekreterimiz Kenan Öner, Pazarlama ve Kartal Yuvası'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Aksoy, Masa Tenisi, Briç ve Dış İlişkiler'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mario Berk eşlik etti.

Futbolcularımızdan Delgado, Holosko, Rıdvan Şimşek, Batuhan Karadeniz ve Onur Bayramoğlu, kafilede yer almadı.

Wolsburg beşiktaşı yener bence..İnşallah cska yenilir..

Beşiktaş'a başarılar.

İnşallah puan veya puanlarla döner ülkemize.

kartalım bu sefer yener inşallah bu maçdan gelen galibiyet ile yükselişimizi kuvvetlendircez...

WoLfsburg'un Kadrosu Çok İyi, KaLiteLi, Bu Gruptan Manu İLe Çıkacak 2. Takım OLarak Düşündüğüm Bir Takım, Beşiktaş Bu Maçtan Puan Çıkarırsa Çok Büyük İş Yapar, BaşarıLar Beşiktaş...

İnşallah Kara Kartal Yener ben Puan veya Puanlarla ayrılacağını düşünüyorum çünkü bjk son maçlarda iyi bir hava yakaladı ..

Inşallah galipiyetle ayılır o da türkiye'yi temsil ediyor

WoLfsburg çok iyi bir takım değilde geçen yıl şampiyon olduğu için biraz abartılıyor...

Manu maçındaki wolfsburg olursa karşımızda gerçekten işimiz zor

Uç Artık Kartalım

34qld7b.jpg

Alınacak bir galibiyet, Siyah-Beyazlılar’ı ikinciliğe taşıyabilir. Aklımızdan bile geçirmiyoruz ama, yenilgi halinde ise grup üçüncülüğü bile tehlikeye girebilir.

Wolfsburg
Benaglio
Schafer
Madlung
Barzagli
Riether
Josue
Gentner
Hasebe
Misimovic
Dzeko
Grafite