wireless sorunu yardım lütfennn !!!

ysfgemici

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bende bitane BenQ laptop var.Uzun süre virüslerle boğuştuktan sonra en sonunda format atmak zorunda kaldım.Bu sefer de wireless çalışmamaya başladı,nete bağlanamıyorum.Tüm driverları Cd'den kurdum eksiksiz...

Sizce sorun ne olabilir?benzer bir durum yaşayan ya da çözüm yolu bilen varsa yazabilir mi aceba...

teşekkürler

laptop marka ve modelini yazarsan bi driverini siteden indirmeyi deneyelim
ama hp laptoplarda benzer bir sorun üretim hatasından dolayı ortaya çıkıp garanti kapsamına giriyor
konuyu donanım bölümüne taşıtalım arkadaşlarımıza yardımcı olalım orada sana =)

Lapotop'un modeli BENQ r55-n53...

Kutusundan çıkan driver CD'sini kurdum formattan sonra olmadı.Bu arada Ubuntu kurulu ayrıca benim pc'de,ubuntu'dan oturum açınca sorunsuz bağlanıyorum wireless'a...

teşekkürler

arkadasim genelde veriyor bu tip sorunlari cd yi manuel ac sen kendin kur sorun cozulecektir.
Otomatik kur dedigin zaman yapiyor bazi laptoplar benim de basima cok geldi.
Dedigim gibi cd yi sen ac ve oyle dene otomatik wireless kurma

birde bilgisayarım sağ tık özellikler yönet hizmetlerden kablosuz ağ devre dışı mı etkinmi bakabilirmisin?

sorunu olan arkadaş benim , wireless bağlanıyorum fakat değişine sürelerde banze 1 dakka banze 5 dakka sonra kopuyo ve kopunca tekrar giremiyorum ve sol alt köşedeki wireless ikonunu kontrol edemiyorum tıklama yapılamıyo , lap topu yeniden başlatınca düzeliyo fakat yine kopuyo , kurulumu otomatik değil manual yapıyorum , format attım denedim olmadı , dirver sildim kurudm olmadı , başka bi alternatif olabilir mi , ayrıca arkadsımın dediği gibi ubuntu ile sorunsuz bağlanabiliyorum fakat ubuntu kullandığım bazı programları desteklemediği için window kullanmak zorundayım

bilgisayarım sağtık
yönet
hizmetler ve uygulamalar
hizmetler
kablosuz sıfır yapılandırma
bunun durumunu yazarmısın bana dostum?

bunları soruyosun herhalde

evet doğru dostum bağlantın kullanılabilir ama bağlantı kesilme sorunu bluetooth ile çakışma olabilir
yada wireless driverinin kendi çalışma programını kurup birde ordan bağlanmayı dene
sanırım 2sinden biri sorununu çözecektir ..

kendi wireless programınıda kurdum ama yine sorun devam ediyo , bluetooth çakışması dedin onu nasıl gidericem , bluetooth driverını mısilim ?

selam

wireless baglantisini kesip, yukarida resimde verdigin "kablosuz sifir yapilandirma" hizmetini durdurup makinayi yeniden baslatip tekrar hizmeti baslatip ve sonra yine baslangic türüne otomatik diyip kopmalar oluyormu denermisin?

şifrelenme dediğin herhalde bağlandıtğım bağlantının şifresi , şifresiz bağlantıya da girsem yine aynı ,
VaGaBoNdSe senin dediğini denicem , daha deneme imnakım olmadı

Kardeşim driverını update et siteye baktım notebookun ayrı ayrı modelleri verilmemiş. WİRELESS cartın model numarasını söyle bana ben halledeyim eğer sen update yapamassan

driver magician buldum fakat program wireless için update bulamadı ama modele bi bakım sölim

intel(R) PRO/Wireless 3945ABG ( aygıt yöneticisinden baktım doğrudur herhalde )

VaGaBoNdSe , dediğini yapmaya çalıştım ama yeniden başlatınca lap topu hizmet tekrar kendini başlatıyo , yanlış bi sey mi yapıyorum , sen yeniden başlatınca kendin aç demişsin

intelin sitesinden indirdim yeni driver , applicationda indirdim kurdum , denedim çalısıyodu ama uzun süreli kullanamadım kopma olucak mı yine eskisi gibi

çok sağolun arkdaşlar sorun halledildi. intelin sitesinden yeni driver yükledim güncel ve güncel bi applicatoion indirdim sorunsuz bağlanıyorum . bu gibi sorunu olan arkdaş varsa bunu denesin , herkese bi daha teşekkür ederim

Geri