wireless hack !!!

mamso

New member
Reaction score
0
arkadaşlar linux backtravk2 ile wep şifre kırmaya çalışıyorum.kartım backtrack 2 ye uyum saglıyor.airodump aircrack sorunsuz çalışıyor .şimdi sorunum airodump ta data toplayamaıyorum 100000 üzerinde olması gerekirken ben 5 -10 data bulabiliyorum .beacons diye bir bölüm daha var o sorunsuz ilerliyr.yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

arkadaşlar lütfen baakıp geçemeyin yardım edin

airodump'ı çalıştırdıktan sonra atak çeşitlerinden birini seçip bağlanacağın modeme sahte paketler yollamalısın, bu arada mac adresini de modeme o anda bağlı bir kullanıcınınkiyle değiştirmelisin. böylelikle modemde kayıtlı kullanıcı sürekli istek yolluyormuş gibi görünecek, ve modem sana cevap vermek zorunda kalacak, sende paketleri toplayabileceksin.

biraz zor bi konu bu bende çok başarılı olamadım kafayı kırmanın yanında.

kolay gelsin

airodump'ı çalıştırdıktan sonra atak çeşitlerinden birini seçip bağlanacağın modeme sahte paketler yollamalısın, bu arada mac adresini de modeme o anda bağlı bir kullanıcınınkiyle değiştirmelisin. böylelikle modemde kayıtlı kullanıcı sürekli istek yolluyormuş gibi görünecek, ve modem sana cevap vermek zorunda kalacak, sende paketleri toplayabileceksin.

biraz zor bi konu bu bende çok başarılı olamadım kafayı kırmanın yanında.

kolay gelsin
pekla backtrack ortamında bu benim mac degişkligini nasıl yapacagım kardeş

menüde mac changer tarzı bi program var, orda bulduğun mac i yazıyorsun değiştir diyosun o kadar.

forumu araştır epey uzun anlatımlı bi yazı var ben ordan öğrendim fakat işlerimden dolayı yoğunlaşamadım. o yazıda iyi anlatılmış.

bir tavsiye, eğer evinde wireless AP bir bilgisayar ve bir laptop varsa kendi sisteminde bi dene derim, olaya biraz hakimiyet katıyor.

sabırlar olsun.

Geri