kodadiirem
New member
- Reaction score
- 0
Boot ayarlarından öncelikli olarak cd-romu seçiyorum, cd'den önyükleme için bir tuşa basın diyor. Sonra mavi dos ekranlarında c'yi ntfs olarak biçimlendiriyorum, yükle diyorum. Dosyaları kopyalıyor, sonra pc yeniden başlatılıyor diyor. Yeniden başlatıyor, bios açılıyor, sonra imleç geliyor yanıp yanıp sönüyor. Normalde 2-3 defa yanıp sönerdi, windows başlardı...
Win7 ya da WinXp de kurmaya çalıştım, aynı sorunla karşılaştım.(linux kurulumunda bir sorun olmuyor, kuruluyor ve çalışıyor) bios ayarlarını bile default yaptım ne olur ne olmaz diye.
Herhangi bir hata kodu çıkmıyor, mavi ekran çıkıp kurulamıyor filan da demiyor...
Ne gibi bir sorun olabilir sizce? Oyun oynamak için kurayım dedim, kaç gündür uğraşıyorum bulamadım bir türlü sorunun ne olduğunu...
Win7 ya da WinXp de kurmaya çalıştım, aynı sorunla karşılaştım.(linux kurulumunda bir sorun olmuyor, kuruluyor ve çalışıyor) bios ayarlarını bile default yaptım ne olur ne olmaz diye.
Herhangi bir hata kodu çıkmıyor, mavi ekran çıkıp kurulamıyor filan da demiyor...
Ne gibi bir sorun olabilir sizce? Oyun oynamak için kurayım dedim, kaç gündür uğraşıyorum bulamadım bir türlü sorunun ne olduğunu...