Windows XP'nin son düşmanı!

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Devlet birimlerinin bilgisayarlarda hangi işletim sistemini kullanacağımızı söylemesine pek alışık değiliz. Ancak ABD Ulusal Güvenlik Teşkilatı (NSA), geçtiğimiz günlerde Windows 7 ve Vista'nın Windows XP'ye göre daha iyi güvenlik geliştirmeleri sunduğunu söyledi ve kullanıcılara XP'den daha yeni bir işletim sistemine geçmeyi tavsiye etti.

Yazılım önerileriyle daha önce pek gündeme gelmeyen NSA'nın tamamen bilgi edinmek üzerine kurulu bir organizasyon olduğunu düşündüğümüzde, bu tür bir öneride bulunması da biraz garip. Yayınlanan metinde OS X kullanıcılarının da işletim sistemlerini güncel tutmaları gerektiği yazıyor, ancak kesin bir sürümden bahsedilmiyor.

NSA'nın verilerinizi ve kimliğinizi nasıl koruyacağınızı anlattığı pdf belgesi temel kullanıcılardan IT profesyonellerine her kullanıcıya hitap ediyor

buradan erişilebilirsiniz

NSA diyorsa xp den sakın vaz geçmeyin :D

xp'yi kullanmadığınız her gün için isyan edeceksiniz :D

xp firefox 4 de 12 tane sekme acıyorum.kasma donma yok.windows 7 başlangıcta kasıyor.ben enayimiyim windows 7 kullanayım.vista içinde öyle diyorlardı.microsoft bile vistanın berbat bir işletim sistemi oldugunu acıkladı.xp kurun :D arkanıza yaslanın gerisine karışmayın.

HER CANLI MUTAKA XPYI TADACAK!!!::d:d:d:d:d:

Bir gün gelecek Xp haricinde kullandığınız tüm işletim sistemlerine küfür edeceksiniz :D

windows 7 veya Vistanın görsellikten başka bir artısını göremedim. Zaten bir kadın da ancak çirkinliğini ve eksiklerini örtmek için daha çok makyaj yapar:)) 7 ve vistanın neden bu kadar makyaja önem verdiğini anlamak güç değil:))

XP deki şu ram olayını çözseler döneceğiz ama çözemediler ki

Geri