Windows Xplus Live! 2009 V3

valla bu hackhell den indirdigim kaçıncı xp sayısını unuttum arşivimde olması gereken bir xp oldugu kesin gibi emegi geçen arkadaşa ve arkadaşlara çok teşekkürler sonuçta zaman ve gerçekten emek harcanan işler sagolun . Teşekkürler hackhell

linkler göçmüş arkadaşım.part5 te kaldım.acil linkleri yenilersen çok sewinirim

arkadaşlar 13. dakka zaten uzun sürer ( rahat bi 5 - 6 gider ) daha denemedim 6. parttayım ( sonuncu. ) deniyecem tekrar yazacam.linkler ölü diye indirmemiştim ama sağlammış.3-4 saate yazarım. ( masa üstü pc ye kurucam. )

netbook a kuracak olan arkadaslar indirmesinlerr bence ben ındırdım olmuyor 13.dk da donup kalıyor

Sunuma yazmıştım tüm partların ne şekilde çalıştığını...

Laptoplara kuruluyor ama her laptop için sorunsuz diyemeyeceğim..İlla sorun olabiliyor..

T13 de takılmasının nedeni.XP'yi C: sürücüne kurduğunuzdan emin olun.Katılımsız kurulumda otomatik C:sürücüsünü arar.Bulmadığı için takılıyor..

ultimatefe çok saoıl ellerine sağlık kurdum çok güzel olmuş.ama driver tanımadı ethernet kartını tanıdı sadece diğer driverleri anakart cd sinden tanıttım. driver okadarda sorun değil zaten benm için.seven7 teması çok güzel. sistem kullanışlı gerçekten.tek eksik ( sorun ) bazen başlata basıyorum başlat ekranı sapıtıyor görev çubuğunun dibine kadar iniyor.anlatamadım neyse bi ara ekran resmi atarım.ama ii iş yapmışın gerçekten ellerine sağlık :clap:clap:clap

dostum denemedıgım yol kalmadı netbook a kurulmuyor 13.dk da kalıyor bı yolu yokmu bunun ya

Ellerine sağlık güsel bi paylaşım...

wpi ve logon ekranları linki ne acaba V3 ü indirirsek yeterli deil mi?

XP'yi C'ye kurduğunuzdan emin olun.Katılımsız olduğu için C'sürücüsüne kurmak zorundasınız.

WPI,otomatik program yükleme aracıdır.Başka bir XP değildir!

Logon ekranlarını herkesin ekran çözünürlüğü farklı olduğu için verdim..

bi an linkler krırık die çok üzüldüm:durdurun
çok güzel bi çalışmaya benziyo xp indircem wpi a gerek yok 1440x900
ekledikmi offfff
ya varya sanırım bana vistayı aratmıcak xp bu bakıcam artık

arkadaşalr Windows XPlus Live! 2009 v3 ve Windows XPlus Live! 2009 WPI olrak ikiye ayrılmış bnların anlamları ne yardım edrmiisniz

Tüm çözünürlüklere uygun Logon Ekranları ve Windows XPlus Live! 2009 WPI linklerinin tümü çalışmıyo yenilersen iyi olur diğer linkler sağlam

Geri