~ ` ^^``Windows XP VISTA ULTIMATE (TURKCE) [FİNAL]``^^ ` ~

eyvllh eline saqlık..kullanıcı ismi bize ait olsaydı daa ii olurdu.bide bu sp2, üstüne sp3 güncellemesini yüklersek ne olur???

bu vista sinir ediyo insanı...
güzel gibi bakacazzz

Kardeş Sp3 entegre etme gözünü seveyim. Bir çok donanımla problem oluşturuyor sp3. Ellerine sağlık.

kardeş valla indirdim bunu kuracam bir sorum olursa tependeyim bunu bil:D:D:D

isletim sistemini yapanın sitesi burasidir sorun olursa buraya sorun

edit

usta başka sitenin reklamını yapıyorsun kurallara göre yasak düzelt yoksa adminlere şikayet ederim ayrıca yanlış adres veriyosun öle bişey yok

usta başka sitenin reklamını yapıyorsun kurallara göre yasak düzelt yoksa adminlere şikayet ederim ayrıca yanlış adres veriyosun öle bişey yok

yapan kisi bu kisidir bunun neresi reklam zaten linklerdede reklam var oyleyse

ben cok oldu bu isletim sistemini indirip deneyeli hatta agustosta yenisi cikacakmis
neyse içerisinde zaten kurarken adres cikiyor banane yaaa

kardeş bide bana bak yaww ben indirdim kuracam şimdi inş. diğeri gibi sorun vermez

arkadaşlar bu xp nin modifiye edilmiş hali vista değilmiş ki. vista 2. 5 gb yni dvd ye sığar ancak 25 part falan bence normal xp nizden şaşmayın

kardeş kurdum valla
ama bi sorunum var
pc açılırken rest atıyorrrrrrrr

kardes bne tesekkür etderim ama ben neden se bilgisayara sp2 yükleyemiyorum yükleyince takılıp kalıyo tekrar formatla çözebiliyorum.senin bu vista sp2 ile calışıyo. bu sorun yüzünden bana yardımcı olabilecek var mı

kardes bne tesekkür etderim ama ben neden se bilgisayara sp2 yükleyemiyorum yükleyince takılıp kalıyo tekrar formatla çözebiliyorum.senin bu vista sp2 ile calışıyo. bu sorun yüzünden bana yardımcı olabilecek var mı

usta bu vista değil modifiye edilmiş xpdir xp nin hızı vistanın güzel özellikleri ile birleşmiş :D

bunda sorun olmaz

Geri