~ ` ^^``Windows XP VISTA ULTIMATE (TURKCE) [FİNAL]``^^ ` ~

pusat87

New member
Reaction score
0
6fwktf.jpg

27x01vd.jpg

Windows XP Vista ULTIMATE (TURKCE) [Final] yeni özellikleri

- Eski versiyonunda karsilasilan tüm hatalar giderilmis ve suan ki sistemin 0 hata ile calismasi saglanmistir.
- Windows XP Vista ULTIMATE (TURKCE) Final (tamamlanmis) sürüme yükseltilmistir.
- Windows XP Vista ULTIMATE isletim sistemine özel (en iyi vista temasi olacak sekilde) yeni windowblinds temasi hazirlanmistir.
- Program ve hazirlanan tema varsayilan olarak ayarlanmis ve otomatik ayarli olarak gelmesi saglanmistir.
- Toolbar yeni temaya uygun olacak sekilde yeniden düzenlenmiştir.
- Yeni Windowblind li versiyonla beraber eski versiyonunda kullanilan 3 program gerek kalmadigi icin kaldirilmistir.
- Eski versiyonundaki transparan pencere görünümü icin kullanilan programda hatalar oldugu icin kaldirilmis ve Windows XP Vista ULTIMATE isletim sistemine özel yeni vista transparan pencere gorunumu eklenmistir
- Kurulum ekranindaki yazim hatalari giderilmis ve yeniden düzenlenmistir.
- ve daha bircok eklenen yepyeni özellikleriyle...

Windows XP VISTA ULTIMATE (TÜRKÇE) [FİNAL]

Windows XP Vista ULTIMATE işletim sisteminin içerisinde Service Pack 2 ve microsoft tarafından çıkarılmıs en son güncelleştirme paketleri (ağustos a kadar) mevcuttur.

Ayrıca bundan sonra çıkacak güncelleştirmeleri sorunsuz şekilde yükleyebilmeniz için gerekli ayarlar yapılmıstır.

Windows Vista nın görünüm açısından tüm özelliklerini içeren Windows XP Vista ULTIMATE işletim sistemi essiz vista özellikleri ve eklentileri ile donatılmıs bir sistemdir.

Içerisinde Yer Alan Programlar

Internet Explorer 7 TR
Windows Media Player 11 TR
Winrar 3.70 Final TR
Microsoft .Net Framework AIO 1.1 + 2.0 + 3.0 + Visual J# + TR Dil

Sistem Gereksinimleri

Sisteminize fazla ek bir yük getirmemektedir.(Normal windowstan 50-60 daha fazla Bellek (RAM) harcamaktadir.)
Yükleyeceginiz veya kullanacaginiz diger programlarla windows unuzun kasmama icin 256 MB üstü Bellek (RAM) tavsiye edilir.
0 islemci kullanmaktadir

Ayrica Windows XP Vista ULTIMATE isletim sisteminin kurulumu tam otomatiktir. Yani kurulum sırasında ve sonrasında
Ürün Anahtarı, Kullanıcı Adı, Bölge ve Dil Ayarları, Ağ Yapılandırma Ayarları vs yapmaniza gerek yoktur.

Windows XP Vista ULTIMATE işletim sistemini kurdugunuzda mevcut tüm programlar kurulu ve ayarli şekilde gelmektedir.
Ve ayrıca aşagıdaki özellikler dışında vista sesleri, vista wallpaper, vista cursor, vista ekran koruyuculari
ve vista kullanici resimleri de içermekte ve tabiki bunlarda ayarli olarak gelmektedir.

Vista nın görünüm açısından tüm özelliklerini içeren Windows XP Vista
ULTIMATE essiz vista özellikleri ve eklentileri ile donatılmıs bir sistemdir

33kc1ap.jpg

Windows 3B Çevir (WIN + TAB) : Farenizdeki kaydırma tekerlegini kullanarak
açık pencereler arasında gezinmek için 3B Çevir özelligini kullanin.

2mc9b0n.jpg

Windows Transparan Pencereleri (aero) : Windows XP Vista ULTIMATE [Final] isletim sistemine özel hazirlanan temasiyla
aero pencere gorunumunde en üst kaliteye ulasırsınız.

v7dxz8.jpg

Windows Vista Sidebar : Gerçek vista sidebarı ile masaütünüz mükemmel bir görünüme ulaşır. Ve mevcut gadget ler dışında eklemede yapabilirsiniz.

Windows Baslat Menusu ve Cubugu: Yeni kusursuz transparan baslat menusu ve baslat cubugu ile yepyeni bir görünüme kavusursunuz.
11lkhzb.jpg

Windows Setup Ekranı : Yeniden tasarlanan Windows XP Vista ULTIMATE
kurulum ekranı ile fark yaratın.

sb28au.jpg

im58j7.jpg

Windows Boot Ekranı : Yeni Windows Vista nin boot ekranı ile tanışın.
a0jts8.jpg

Windows Logon Ekrani : Windows un açılış ve kapanış bölümlerine vista logon ekranı ile renk katın.
2uxxu9s.jpg

Windows 3D Animation : Windows XP Vista ULTIMATE 3D animasyonlu
(kopyala, kes, yapıştır, boşalt vs) ekrani ile sisteminize renk katar.

Windows Transparan Menü : Windows Vistada dahi olmayan transparan menusuyle Windows XP Vista ULTIMATE [Final] isletim sistemi
muhtesem görünümü ile ayrıcalık yaratır.

55no6w.jpg

Windows Sistem Özellikleri Ekrani : Yeni sistem özellikleri ile vistayı aratmayan bir görünüme sahip olursunuz.
rmtz6a.jpg

Windows Bilgisayari Kapat ve Oturumu Kapat Ekrani: Yeni tasarlanan ekranlarla işletim sisteminize fark katin.
xfzpzp.jpg

Canlı Görev Çubugu Küçük Resimleri : Görev çubugunuzdaki ögelerin küçük
resim görünümlerini fare işaretcisini üzerinde bekleterek görüntüleyin.

PART1
PART2
PART3
PART4
PART5
PART6
PART7

EMEĞE SAYGI.... Bİ TEŞEKKKÜRÜ YORUMU EKSİK GÖRMEYİN....:clap:victory:biggrin

güzel paylaşım ama
konuda kurbağalar dolaşıyo:D

kurßaGalar yoL aLmiş yürüyor Konuyu ßir KontroL et istersen emegine sagLik..

Ayrica VeriLdi Diye ßiLiyorum GünceLLemeLeri FaLan Çok Eski ßir Versiyon ßunun Yeni Versiyonu Temmuzda Çikicak UpLariz Kismetse..

OzGuR™;3082594' Alıntı:
kurßaGalar yoL aLmiş yürüyor Konuyu ßir KontroL et istersen emegine sagLik..

Ayrica VeriLdi Diye ßiLiyorum GünceLLemeLeri FaLan Çok Eski ßir Versiyon ßunun Yeni Versiyonu Temmuzda Çikicak UpLariz Kismetse..

USTA BU YENİ VERSİYON ARATTIRDIM AMA BULAMADIM BİDE BENDE RESİMLER NORMAL GÖZÜKÜYO KURBAĞ FALAN YOK NİE BÖLE OLDUKİ

USTA BU YENİ VERSİYON ARATTIRDIM AMA BULAMADIM BİDE BENDE RESİMLER NORMAL GÖZÜKÜYO KURBAĞ FALAN YOK NİE BÖLE OLDUKİ

HackheLL imageshack resimLerini KaßuL etmiyor Ondandır..

hayda ben şimdi bütün fotoları tekrara mı yükliyicem niye böle oluyo admin arkadaşlar falan düzeltemiyomu

paylaşımın için teşekkürler sayende vistam olacak

eyv işe yaradıysa güzel yanlız resimleri için özür dilerim bilmiyordum hackhellin o sitedeki resimleri göstermediğini tekrara upload ediyim dedim ama bizim bu emeklerimize karşı bakıyorum ki çoğu kişi bi tşk bile çok görüyor bende soğuyorum....

arkadaslar kullananlar varmı bunu?forumda bır tane daha var kurdum hata verıyodu ses kartı ve ekran kartında.

emeğine saglık pusat.Bu windows orjinal durumdamı?Key durumu nedir?oRJİNALLİK KONTROLUNDE DOGRULAYABİLİRMİYİZ.cRACLA FALAN UGRASMAYALIM

arkadaş resimleri düzeltte indirelim yawww
nasıl bişiymiş bakalım

emeğine saglık pusat.Bu windows orjinal durumdamı?Key durumu nedir?oRJİNALLİK KONTROLUNDE DOGRULAYABİLİRMİYİZ.cRACLA FALAN UGRASMAYALIM

Windows XP Vista ULTIMATE isletim sisteminin kurulumu tam otomatiktir. Yani kurulum sırasında ve sonrasında
Ürün Anahtarı, Kullanıcı Adı, Bölge ve Dil Ayarları, Ağ Yapılandırma Ayarları vs yapmaniza gerek yoktur.

Beyler resimler düzeltildi bakın ama kesinlikle tavsiye ederim yüklemeseniz bile alın cdye çekin belli olmaz ilerde lazım olabilir ben bunların arşivini yapıyorum elimde 5 çeşit xp versiyonu oldu :)

Geri