Windows Xp Sp3 pro.Black Dark Lite Edition 26.04.2010 updated+full sata driver

daxal

Banned
Reaction score
0
15834ue.jpg

2q04myv.jpg

Tam Güncel: MSDN SP3+Nisan 2010 güncellemeleri,IE8 direk entegrasyon,DX9(subat 2010) ve WMP11 ile tam güncel bir XP'dir.

SATA sabit diskli bilgisayarlara XP kurma derdine son : Black Dark Edition (nisan 2010) SATA sürücülerini içerir.Birçok anakart modeli için tümlesik destek bulunmaktadir.

Orjinallik dogrulamasindan geçer : En son kirilmis WGA entegredir.Volume Lisans Key girilmistir.

RAPIDSHARE

LINK1
LINK2
LINK3

HOTFILE

LINK1
LINK2
LINK3
LINK4
LINK5
LINK6

bu sürümü kuran var mı, bilgisini paylaşabilir mi?

Linkler sağlam görünüyor. 2. partı indiriyorum şu an. Kurmayı becerebilirsem sonucunu söylerim.

Bir de sorum var: Bu kurulumu CD ye yazmamız şart mı? DVD ye de yazabilir miyiz? PC yi DVD'den başlatabiliyo muyuz? Denemedim daha önce...

Ek:

Rapidden tüp partlerı indirdim ve iso dosyasını çıkarttım. Buraya kadar bir sorun yok. =)

Tekrar ek:

CD ye yazdırdım. Format attım. Bir sorun çıkmadı.
Gayet güzel, temalar falan da hoş. =)

Sadece otomatik güncelleştirmeler aktif hale gelmiyor. Normal midir bu?

Evet. Üsteki mesajı attığımdan beri kullanıyorum. Şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım. Otomatik güncellemeler de kendi kendine aktifleşti. =)

İndirebilirsiniz... =)

bende deneyim teşekkürler

Beyler Ben Kurdum Çok Güzel Hazırlanmış Eline Sağlık Yapan Kişiye Yanlız Denetim Masasında Güvenlik Merkezi İkonuna Tıklıyorum Girmiyo Herangibi Bir Uyarıda vermiyor Bilen Varsa Çözümü Yazabilirmi Şimdiden Teşekkürler

temalar iyi gorunuyor..bi de bunu deneyelim bakalim..

Arkadaslar benim pc isletim sitemi vista bu xp kursam driver sorunu yasarmiyim pc aldigimda driver cd vermediler nasil yapmaliyim sizce yardim ederseniz sevinirim

tskler ama rapidshare 1.part hata veritor...hotfile 2.part hata veriyor..sonuç olarak indiremedim...bilginize...

selam arkadaşlar ben bütün part ları rapidshare den indirdim ama birleştirme işlemini nasıl yapıcam yardımcı olursanız sevinirim...

1.parta sağ tıkla..buraya çıkart tıkla..

evet bende indirdim..neroyla cd'ye yazdirdim fakat setup yok içinde..cd'den başlatayım dedim oda olmadi..bilgisayarım cd'den başlamak üzere ayarlı..içindede kurulumu yapacak bi dosya göremedim..yardımcı olursaniz sevinirim..tskler...

ezel1975 sorunu ile benim sorunum aynı setup dosyası yok :(

indirecem ama kimisi kurdum diyor..kimi setup yok diyor..hangisi dogru boşuna indirmeyelim..indirip kuran varsa yazabilirmi..

temalar falan güzelde benim pc eski oldugu icin biraz kasıyor..

Geri