Windows Xp Sp3 Optimize Edition(Sp3, tr, sata, otomatik, full, 373 mb!)

İndirdim sanal makinaya kurdum ses açık değil açılış sesi gibi fantaziler hakkında yorum yapamıyorum o yüzden.başlangıçta 66mb civarı harcıyor:)
O kadar kırpmışken keşke outlook media player movie marker'i de kırpsaymışın:)
Bilsem ben uzun süredir kırpıp kendi xp'mi hazırlamak istiyorum ama uzun bir iş sabır istiyor:)
Neyse sadede gelim güzel bir çalışma sağolasın anti ile tarattım iso da bişey bulamadı kaspersky tereddüt edenler için söyliyim dedim.

kardeşimmm valla süper çalısma. emegine saygı....tamda makinemin istedigi gibi. sade ve kasmayan

gercekten cok guzel bir calisma ozellikle hantal olmamasi cok iyi calismalarinin devamini diliyorum kardes

arkadasım ıngılızcemı turkcemı bu bılenınız varmı

arkadasım ıngılızcemı turkcemı bu bılenınız varmı

ingilizce olsaydı çoktan söylenirdi:goz:

indirme listesine ekledim vaktim oluca indircem emeğine sağlık

bide resimlerde sorun var bi ayarlıyabilirmisin sana zahmet

bunu indirip sorunsuzca cd çektim pc cd yi gördü ama dier format cd lerindeki gibi bundada aynı hataya aldım ''SABİT DİSK BULUNAMADI'' sata hdd nası çalıştırıo o zmn bu cd anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim bıktık artık bu hatadan... :mad:

q klavyeyi nasil ekleyebiliriz, bana q klavye lazim

teşekkürler emeğine sağlık indirmeye başladım...

pardon burda sata driverları var diyorsunuz ama

''Kur, bilgisayarınıza takılı hiçbir sabit disk bulamadı.''

diyor neden acaba nasıl düzeltebilirim.

pardon burda sata driverları var diyorsunuz ama

''Kur, bilgisayarınıza takılı hiçbir sabit disk bulamadı.''

diyor neden acaba nasıl düzeltebilirim.

sata driverlarını diskete yazdırıp bu sorunu çözebildim. yani bu iso dosyası içindeki sistem sata entegreli değil bahsedildiği gibi ama sorun bunla kalmadı şimdi de kurulum esnasın m5287.sys dosyasını kopyalayamadığını söyledi...

siz nasıl sorunsuz kurdunuz anlamıyorum...:cursing:

Geri