Windows XP SP3 Çıktı

RuTH

Altın Üye
Reaction score
0

İngilizce Windows XP mi kullanıyorsunuz? O zaman artık Service Pack 3'ü yükleyebilirsiniz!

İngilizce Windows XP kullanıcıları için Windows XP Service Pack 3 (SP3) çıktı.

Türkçe Windows XP kullananlar ise SP3 güncellemesi için 5 Mayıs'ı bekleyecekler.

Windows XP SP3 boyut olarak tam 320 MB
. SP2'nin yayımlandığından beri arada kalan tüm güncellemeleri ve ekstra bazı eklentileri içeriyor. Yeni özelliklerden ilk göze çarpanlar kurumsal ağlara girişi kısıtlayan SP3 Network Access Protection (NAP) ve Microsoft Management Console uygulamasının 3.0 güncellemesi. Windows Installer uygulaması da 3.1 v2 sürümüne güncellenmiş.

SP3 yüklenen Windows XP'ler aynı zamanda ağlarda Windows Vista ve Server 2008 yüklü sistemlerle daha rahat iletişim kurabiliyorlar.

Service Pack 3 Download

yalandan yere bizi neden korkutuyolar sorarım onlara 600mb diye kotamız var faturamız var en kabarıgından tr çıksın çekeriz

:eek::eek:bende tr yamalı xp var sizce sp3 ing yüklemelim yoksa tr sini beklemeliyim yardımcı olursanız:eek:

Türkçesini beklemen daha mantıklı, zaten 1 hafta sonra Türkçesi yayınlanacak ;)

5 mayıs iyi bir tarih 1 hafta sonra yani.İngilzcesinden 3 hafta sonra çıkacak diye biliyordum. SP3 entegreli Perfect Xp yapımı hazırlıklarına başlasam iyi olacak :D

ben yüklemeyi düşünmüyorum microsoft vista kullanılsın diye sp3 yamasıyla xpyi performans açısından düşürebilir

Geri